Kommuner og selskaber – sammen kan vi mere

26 October - 27 October, 2017

”Kommuner og selskaber – sammen kan vi mere”

Kom til 2 dages intens læring- og netværk på KTCs årsmødekonference d. 26. og 27. oktober

 

Jeg vil hermed gerne invitere alle medlemmer af Danske Havne- og relevante kollegaer, til KTCs årsmøde den 26. og 27. oktober i Hillerød. Årets tema er ”Kommuner og selskaber – sammen kan vi mere”.

 

For KTC er det en mærkesag, at sikre de bedst mulige betingelser for driften- og udviklingen af Danmark – på hele det tekniske område. Vi har derfor tilrettelagt en årsmødekonference, som kommer hele vejen rundt om de berøringsflader, som kommuner og kommunale selskaber til dagligt har, på områder som infrastruktur, trafik, forsyning, affald og beredskab mm.

 

Under overskriften ”sammen kan vi mere” vil vi arbejde med relationerne, styringen og udviklingen af samarbejdet mellem kommuner- og kommunale selskaber. Vi vil komme omkring temaer som Ejerstrategier, Lederen som kulturbærer, nye perspektiver på samarbejdet og meget mere. Vi skal høre om forandringsledelse fra Chris Minh Doky og høre Claus Juhl animere til mere bevægelse og udvikling på området. Vi skal også spise en god middag, underholdes og dyrke vores fælles ideer- og udvide netværket.

 

Hør spændende debatter, faglige oplæg og deltag i workshops og fagsessioner, der skal være med til at sætte retningen for fremtidens samarbejde mellem Kommuner, selskaber, organisationer og private aktører.

 

Vi håber meget på din deltagelse, for vi tror oprigtigt på, at ”SAMMEN KAN VI MERE

 

Søren Gais Kjeldsen, Formand for KTC

Se hele programmet her

For mere information, kontakt miljøkonsulent i Danske Havne, Kasper Ullum på 2939 3706 eller på ku@danskehavne.dk

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn