Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

ASSOCIERET MEDLEMSKAB AF DANSKE HAVNE

For virksomheder der opererer i tilknytning til en havn som kunder eller partnere, eller på anden måde er en del af det maritime Danmark, er der mulighed for at blive associeret medlem af Danske Havne. Associeret medlemskab gør det muligt for havnen og dens brugere at komme tættere på hinanden og få en naturlig dialog om forhold, der har gensidig betydning.

Fordele som associeret medlem
  • Modtagelse af Danske Havnes interne nyhedsbrev.
  • Mulighed for at annoncere i Danske Havnes interne nyhedsbrev. For mere information herom bedes I kontakte Danske Havnes studenter, Mathias Kaa Andersen (mka@danskehavne.dk) eller Frederikke Aa (fa@danskehavne.dk).
  • Eksklusiv deltagelse i årlig havnedag med oplæg om havneudvikling fra f.eks. internationale eksperter, vidensinstitutioner, politikere, kunder mv.
  • Eksklusiv deltagelse i årlig netværksdag med teknisk fokus.
  • Eksklusiv deltagelse i 1-2 årlige gå hjem-møder om aktuelle havne-emner.
  • Plads som udstiller i havnekonferencen mod normal betaling (i det omfang arrangørens lokaliteter tillader det).
  • Eksklusiv deltagelse i studieture (betaling som almindelige medlemmer).
  • Eksklusiv deltagelse i årlig arbejdsmiljødag (betaling som almindelige medlemmer).
  • Eksklusiv deltagelse i diverse arrangementer fx om udbud eller digitalisering (betaling som almindelige medlemmer).
Medlemskab

Et associeret medlemskab med ovenstående indhold koster 15.000 kr. i årligt grundgebyr (ex. moms). Andre ydelser vil kunne tilkøbes.

For iværksættere eller en start-up virksomheder med mindre end 5 ansatte koster medlemskabet kun 10.000 kr.

 

Kontakt

Interesseret? – Så kontakt os på danskehavne@danskehavne.dk eller tlf. 72 11 81 00, hvis du har spørgsmål eller ønsker at ansøge om associeret medlemskab.

 

Om Danske Havne

Danske Havne er brancheorganisationen for Danmarks erhvervshavne. Organisationen blev stiftet i 1917 og har fungeret som et samlingspunkt for samarbejde, vidensdeling og politisk indflydelse på tværs af landets erhvervshavne.

Danske Havne har til hovedopgave, at skaffe erhvervspolitisk indflydelse og deltage i den offentlige debat på vegne af medlemshavnene og branchen som helhed. Yderligere fungerer Danske Havne som rådgiver og facilitator for samarbejde og vidensdeling på tværs af landet, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for den lokale vækst, beskæftigelse og havnens konkurrenceevne.

Scroll til toppen