Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Gå ikke glip af Havnekonferencen ”Europas bedste havne”. Danske Havne samler og danner netværk. Danske Havne forbedrer markedsvilkår. Danske Havne styrker kendskabet til havne. Har du ikke fået tilmeldt dig endnu, så skynd dig, hvad enten du er bestyrelsesmedlem, medarbejder eller kunde. Der er noget for alle!

Danske Havne samler og danner netværk. Havneledelser, havnebestyrelser, virksomheder, organisationer og samarbejdsparter har sat hinanden i stævne den 1.-3. april 2014. Der holdes havnekonferencen ”Europas bedste havne”. Der er sejltur, oplæg, workshops, udstilling samt masser af muligheder for at dyrke kendte kontakter og opdyrke nye.

Danske Havne forbedrer markedsvilkår. Havnekonferencens 6 workshops skal diskutere, hvordan havnenes forretningsmæssige muligheder styrkes. I forhold til lovgivning. I forhold til kunderne. I forhold til investorerne. I forhold til havnenes egne forretningsmæssige udvikling. Gå ikke glip af muligheden for at få ny inspiration og selv bidrage til debatten.

Danske Havne styrker kendskabet til havne. Havne er en del af Det Blå Danmark. Men havne skal synliggøres og skal bidrage til synliggørelsen. Transportministeren kommer, transportordførerne kommer. Det er en god mulighed for at drøfte havnenes muligheder og udfordringer med beslutningstagerne på Christiansborg.

Det er lige op over, så skynd dig at tilmelde dig til Danske Havnes havnekonference 2014.

For mere information. Kontakt Nete Herskind, Danske Havne

Forside invitation.jpg

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen