Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

admin-ajax (37)

Bestyrelsen i ADP A/S har pr. 19. juni 2019 ansat Rune D. Rasmussen som ny CEO for virksomheden. Rune D. Rasmussen har siden august 2017 været kommerciel direktør i ADP A/S, så det er dermed et kendt ansigt, der nu skal stå i spidsen for ADP. Rune D. Rasmussen skal som CEO fortsætte den strategiske udvikling af ADPs tre erhvervshavne og Taulov Dry Port.

Rune D. Rasmussen efterfølger dermed den tidligere CEO Nils Skeby, som i slutningen af januar 2019 valgte at stoppe i ADP efter 3½ år.

ADP A/S, der ejer og driver havnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia, har igennem de sidste fire år været igennem en transformation, hvor udviklingen af Taulov Dry Port og tiltrækningen af nye kunder og gods til havneterminalerne i samarbejde med operatørerne skal sikre virksomhedens konkurrencemæssige position i årene fremover.
Bestyrelsen har siden februar måned været igennem en omfattende rekrutteringsproces med et meget stærkt felt af kandidater, og det glæder bestyrelsesformand Erik Østergaard, at det er lykkedes at finde den helt rigtige kandidat.

”Jeg glæder mig over, at vi nu har fundet den helt rigtige kandidat til at lede og videreudvikle ADP A/S i dén retning, som vi allerede har igangsat med en ambitiøs udviklingsstrategi. Rune har de sidste par år spillet en central rolle i den kommercielle og ledelsesmæssige udvikling af virksomheden, og han er derfor den helt rigtige profil til at fortsætte ledelsen og udviklingen af ADP”, siger Erik Østergaard, Bestyrelsesformand i ADP A/S.

I valget af Rune D. Rasmussen har bestyrelsen lagt vægt på hans baggrund inden for transport og logistik samt hans store viden om havnesektoren.
Rune D. Rasmussen kom til ADP for to år siden efter 6 år i DB Schenker A/S, hvor han senest var beskæftiget med salg og forretningsudvikling som Head of Land Transport & Cross Product Management.

”Jeg har igennem de sidste par år fået et særdeles godt indblik i havnesektoren og i de markedsmæssige udfordringer og muligheder, som ADP står overfor. Vores virksomhed har en helt unik position med både tre erhvervshavne og Taulov Dry Port. Det er med stor respekt og ydmyghed at jeg som CEO nu sætter mig i spidsen for videreudviklingen af ADP sammen med det stærke hold af medarbejdere – og ikke mindst vores gode samarbejde med kunder og samarbejdspartnere”, siger Rune D. Rasmussen.

Bestyrelsen takker CFO Villads Kirkegaard-Jensen, som siden 1. februar har fungeret som konstitueret CEO. Villads Kirkegaard-Jensen fortsætter nu sit arbejde som økonomidirektør i ADP.

Bestyrelsen ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Rune.

Yderligere information
Erik Østergaard
Bestyrelsesformand i ADP A/S
Mobil: 40 15 12 25
E-mail: eoe@dtl.eu

ADP A/S
ADP ejer og driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart. Alle havne har en unik central beliggenhed, gode logistiske betingelser samt internationale standarder, hvad angår kapacitet og vanddybde.
ADP etablerer Taulov Dry Port som et multimodalt transport- og logistikcenter i Taulov med en central beliggenhed tæt på havn, motorvej og jernbane. Gennem kobling af Fredericia Havn og Taulov Dry Port bliver området omdrejningspunkt for udvikling af moderne lager- og logistikfaciliteter, der understøtter fremtidens intelligente og multimodale transportløsninger.

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen