Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Dansk Folkepartis Erhvervsordfører, Hans Kristian Skibby, går imod regeringens nylige vækstudspil, når det kommer til nedsættelse af taksterne på Storebæltsbroen.

Hans Kristian Skibby siger, om regeringens foreslåede takstnedsættelse, hvis vi sætter afgifterne ned på storebæltsbilletterne, skal vi samtidig sikre, at billetpriserne på de færger, der sejler fra Sjælland til Jylland, også går med ned.

Direktør i Danske Havne, Bjørn B. Christiansen, har tidligere kaldt regeringens udnyttelse af infrastrukturressourcer for tudetosset. Det har uheldige følgevirkninger og inviterer til mere trængsel på et allerede presset vejnet ved Trekantsområdet og over Fyn.

Presset på vejnettet som vil blive endnu større med en takstnedsættelse kan reduceres gennem billigere færgebilletter over Kattegat og ved at udnytte noget af den ledige kapacitet der er på sø-nettet, siger Bjørn B. Christiansen.

Læs Hans Kristian Skibbys udtalelser http://www.dr.dk/nyheder/penge/df-skyder-flere-af-regeringens-erhvervsplaner-ned

Læs Bjørn B. Christiansens kommentar til regeringens vækstudspil https://www.danskehavne.dk/kommentar-til-regeringens-vaekstudspil/

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen