Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Bjørn B. Christiansen

PRESSEMEDDELELSE

Danske Havnes bestyrelse har besluttet at ansætte partner Bjørn B. Christiansen som efterfølger for direktør Gitte Lillelund Bech, der forlader Danske Havne den 1. maj 2016 for at tiltræde nyt job.

Bestyrelsesformand Peter Maskell udtaler:
”Danske Havnes bestyrelse har ledt efter en person, der kan konsolidere organisationen efter en periode præget af arbejdet med at sikre Danske Havnes selvstændiggørelse. Derfor har bestyrelsen ledt efter en erfaren lobbyist. Med erfaringer fra både organisationer og privat rådgivervirksomhed har bestyrelsen fundet, at Bjørn B. Christiansen vil være den rette til at føre organisationen videre.”

”Bjørn B. Christiansens erfaring skal også bruges til at fortsætte det politiske arbejde i forhold til Christiansborg og i EU-institutionerne, så danske havne sikres de bedst mulige rammevilkår. Bjørn kommer også til at fokusere på at videreføre arbejdet med at bidrage til medlemmernes kommercielle og forretningsmæssige udvikling. En opgave, som står helt centralt i Danske Havne.”

”Endelig har der været naturligvis fokus på at få en direktør, der kan repræsentere Danske Havne i netværk og organisationer. Vi ser derfor frem til, at Bjørn B. Christiansen tiltræder sin stilling allerede den 1. maj 2016,” slutter Peter Maskell.

”Havneområdet er et spændende område midt i spændingsfeltet mellem politik og forretning. Det er et vigtigt samfundsmæssigt infrastrukturområde, hvor såvel samfundshensyn som kommercielle hensyn skal tilgodeses. Det glæder jeg mig til at bidrage til,” siger Bjørn B. Christiansen om sin motivation for at søge til brancheforeningen for danske erhvervshavne.

Der vil være mulighed for helt uformelt at hilse på Bjørn B. Christiansen under havnekonferencen den 18. -20. april 2016 i København.

Bjørn B. Christiansen er uddannet cand.polit. og kommer til Danske Havne fra en stilling som partner i Public Affairs Group og har tidligere været politisk direktør i BYG (Nu Dansk Byggeri) .

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Formand for Danske Havne, professor Peter Maskell, 29 39 37 06
Kommende direktør Bjørn B. Christiansen, 25 37 03 64

Se mere om Danske Havne på www.danskehavne.dk

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen