Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Fotograf: Joshua Tree
Fotograf: Joshua Tree
Fotograf: Joshua Tree

 

Skibet er ladet med stærke statements for mere søfart, mere havvind, mere uddannelsesfokus til Det Blå Danmark. Og naturligvis også sømandsviser, sænkeslagskibe og sejlads.

Postbåden Peter danner for sjette gang rammen om Det Blå Danmarks deltagelse i Folkemødet, som byder på en lang række aktiviteter – i form af såvel debatter som andre spændende indslag.

Sømandsviser og debat om havvind
På Postbåden Peter er der fuldt program fra torsdag til søndag. Der vil bl.a. være debatter om havvind, globalisering, uddannelse, ocean economy innovation og meget mere.

Fredag aften vil der også være netværkslounge og stemningsfulde sømandsviser fremført af Søren Pind og Mogens Jensen (S). Både torsdag, fredag og lørdag vil der desuden blive dystet på maritim paratviden i ’Sænke Slagskibe’, og der vil også være mulighed for at komme ud at sejle med Det Blå Danmark i løbet af Folkemødet.

Masser af politikere og organisationer på båden
En lang række prominente beslutningstagere vil gæste Postbåden Peter i løbet af Folkemødets fire dage. Brian Mikkelsen (K), Søren Pape (C), er blot nogle af de politikere, man kan møde ombord på Postbåden Peter til Folkemødet.

Herudover vil man kunne møde repræsentanter fra ikke bare de tre blå organisationer, men også en række andre organisationer, tænketanke og virksomheder, herunder Vindmølleindustrien, Landbrug og Fødevarer, Folkekirkens Nødhjælp og mange flere.

Læs mere på Folkemødets hjemmeside
På Folkemødets hjemmeside kan man orientere sig om de mange aktiviteter på Folkemødet 2018. Se mere her.

Siden opdateres løbende frem til Folkemødet.

Det Blå Danmarks deltagelse i Folkemødet 2018 er igen i år støttet af Den Danske Maritime Fond.

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen