Danmark skal omstille den tunge transport til grøn energi! 

De danske havne er det ideelle sted at kickstarte den grønne omstilling af godstransporten - blandt andet med Power-to-X teknologi. Læs vores to rapporter, "Grønne Erhvervshavne 2020" og "En grøn havnestrategi for Power-to-X" her!

Paneldebat om havnenes rolle i Power-to-X. Fra venstre: Rasmus Helveg Petersen (RV), Mona Juul (KF) & Malte Larsen (S).  Foto: Carsten Lundager.
Paneldebat om havnenes rolle i Power-to-X. Fra venstre: Rasmus Helveg Petersen (RV), Mona Juul (KF) & Malte Larsen (S). Foto: Carsten Lundager.

Danske Havne afholdte årsmøde i Fællessalen på Christiansborg den 11. juni, hvor det var muligt både at deltage fysisk og virtuelt. Samlet var der omkring 150 mennesker, der kiggede med på dagen, hvor vi lancerede en ny P2X-strategi, udarbejdet i samarbejde med Dansk Energi, og første version af vores bæredygtighedsrapport ”Grønne erhvervshavne 2020”. Årsmødet forløb helt efter planen med en række spændende talere og oplægsholdere fra havnene, og en god debat med de folkevalgte. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for.

Se billeder fra årsmødet herunder:

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen