Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Danmark står netop nu i en unik situation, hvor vi både skal håndtere coronakrisen, holde hånden under arbejdsmarkedet og samtidig kunne levere på klimaudfordringen. Her står de danske erhvervshavne i en stærk position. En investering i infrastruktur til gavn for de danske erhvervshavne er nemlig en investering i både beskæftigelse og et lavere klimaftryk.

Derfor har de danske erhvervshavne udarbejdet en infrastrukturplan, der består af en række havne-, bane- og vejprojekter, som alle vil kunne bidrage til vækst og den grønne omstilling, fordi de gør det mere attraktivt at transportere gods ad søvejen og sætter fokus på større multimodalitet.

Samtidig bliver mange af de danske havne i fremtiden helt afgørende medspillere i den massive udbygning af havvind, som Danmark står overfor, og derfor er løbende udvikling af infrastrukturen nødvendig. Der er derfor mange gode grunde til at investere i infrastruktur i og omkring de danske erhvervshavne.

Du kan se Danske Havnes infrastrukturplan 2020 her (af hensyn til interne links kan infrastrukturplanen med fordel åbnes i chrome).

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen