Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Adm. direktør i Grenaa Havn A/S tog mandag den 29. september imod direktør Gitte Lillelund Bech og formand Peter Maskell, Danske Havne

Direktør Gitte Lillelund Bech og formanden Peter Maskell var på havnebesøg i Grenaa Havn A/S mandag den 29. september 2014 og mødtes med administrerende direktør, Henning Laursen, Grenaa Havn A/S og borgmester Jan Petersen.

Formålet med besøget var at lytte og lære. Og i Grenaa Havn A/S var der positive tilbagemeldinger. Tilbagemeldinger om vækst og øget beskæftigelse. Og et benhårdt strategisk fokus for at fortsætte den positive udvikling. En udvikling, der har betydet en stigning i godsomsætningen og øget beskæftigelse tilknyttet havnen. Siden 2008 er beskæftigelsen tilknyttet Grenaa Havn A/S steget med 25 procent.

”Det var en fornøjelse at være retur i Grenaa Havn, som jeg jo også besøgte ved havnekonferencen i foråret,” udtaler Gitte Lillelund Bech. ”Denne gang diskuterede vi i høj grad sværgodsruter og ønsker til Havnepakke 3 samt de generelle rammebetingelser for at drive erhvervshavn.” ”Både Peter og jeg fik rigtigt gode input med til vores videre arbejde i bestyrelsen.”

Besøget blev også dækket af den lokale pressen. Se hele artiklen i Stiften her:

Havnebesøg i Grenaa 29.9.14.jpg
Kilde: Fotograf Eske Øvlesen

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen