Danmark skal omstille den tunge transport til grøn energi! 

De danske havne er det ideelle sted at kickstarte den grønne omstilling af godstransporten - blandt andet med Power-to-X teknologi. Læs vores to rapporter, "Grønne Erhvervshavne 2020" og "En grøn havnestrategi for Power-to-X" her!

Ny bekendtgørelse overimplementerer EU-regler. De maritime organisationer ønsker, at transport transport foregår så sikkert som muligt, men den nye bekendtgørelse skaber administrativt bøvl, øgede omkostninger og situationer, som såvel erhverv som myndigheder kan have svært ved at opfylde

Høringssvar til udkast til bekendtgørelse om kontrol med risikoen for større uheld med farlige stoffer

De maritime organisationer Danmarks Rederiforening, Bilfærgernes Rederiforening, Danmarks Skibsmæglerforening, Danske Havnevirksomheder og Danske Havne har med forundring gennemgået udkast til ny risikobekendtgørelse.

Her fortsætter myndighederne med at implementere en lovgivning, der i praksis har vist sine store svagheder.

De maritime organisationer ønsker, at transport og midlertidig henstilling af farlige stoffer i forbindelse med transport foregår så sikkert som muligt. Risikobekendtgørelsen ændrer imidlertid intet ved sikkerheden. Den skaber administrativt bøvl, øgede omkostninger og situationer, som såvel erhverv som myndigheder kan have svært ved at opfylde.

Læs de maritime organisationers fælles høringssvar

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen