Danmark skal omstille den tunge transport til grøn energi! 

De danske havne er det ideelle sted at kickstarte den grønne omstilling af godstransporten - blandt andet med Power-to-X teknologi. Læs vores to rapporter, "Grønne Erhvervshavne 2020" og "En grøn havnestrategi for Power-to-X" her!

KL sætter på Erhvervskonference 2014 fokus på den danske vækstudfordring.

Alle kommuner er optaget af, hvordan de lokale rammebetingelser for virksomhederne kan blive bedst mulige. Det handler om lokale arbejdspladser og om kommunens økonomi. Men det handler også om kommunens fremtid som et attraktivt sted at bo, arbejde og stifte familie i.

Meget handler om at gøre det nemt for virksomhederne. Nemt at finde vej ind i kommunen, så man kan få de nødvendige tilladelser og kontakter. Nemt at etablere sig. Nemt at drive sin virksomhed. Havne spiller også en rolle. Særlig fordi de er meget centrale erhvervsområder i kommunen og ofte kan være den første indgang en virksomhed har, når de undersøger muligheden for at etablere sig.

KL’s årlige Erhvervskonference holdes mandag den 12. maj 2014 i Industriens Hus, København. Målgruppen er politikere, ledere og nøglemedarbejdere på erhvervsområdet i kommunerne, ministerier, styrelser, organisationer og virksomheder.

Se program og tilmelding på http://www.kl.dk/erhvervskonference

Erhvervskonference.jpg
Kilde: KL

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen