Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Danske Havne deltager i Årets Offentlige Bestyrelseskonference ”Bestyrelsens strategiske fodaftryk” den 2. oktober 2014 med viden og inspiration om arbejde med strategi. Der bliver særlig fokus på bestyrelsens værdiskabende arbejde.

Konferencen vil om formiddagen have oplæg fra ind- og udland med spørgsmål og debat for alle deltagere. Efter frokost går vi ud i workshops, hvor vi stiller skarpt på strategilægning og opfølgning i de enkelte sektorer.

I forsyningsselskabernes workshop vil bestyrelsesformand for Esbjerg Havn, Flemming Enevoldsen, direktør for DANVA, Carl-Emil Larsen og bestyrelsesformand for energiselskabet NRGI Søren Egge Rasmussen give oplæg. Emnerne er hvordan vi kan håndtere prispres og hvordan bestyrelse og ledelse bedst muligt lægger strategi sammen. Sidst men ikke mindst, vil det handle om, hvordan strategien bliver omsat til praktisk hverdag.

Konferencen slutter med overrækkelse af prisen “Årets Offentlige Bestyrelse”.  Aarhus Havn var sidste år nomineret. Prisen går til den bestyrelse, som har haft succes med en særlig indsats.

Konferencen holdes på Radisson Blu Scandinavia 2. oktober fra 9.00-16.00.

Læs mere om konferencen, herunder program og hvordan du tilmelder dig her.

For mere information. Kontakt Tom Elmer Christensen, Danske Havne.

 

PICTOG~1.JPG

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen