Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Tilbage efter ferien lægger Danske Havne ud med to medlemsarrangementer. Et om investeringer, hvor I blandt andet kan møde Anders Eldrup og EY, der giver gode råd om strategiske investeringer. Et om miljøledelse, hvor en ny miljøværktøjskasse for havne præsenteres. Begge dage er rettet mod det strategiske og operationelle. Både havneadministrationer og havnebestyrelser er velkomne

Så er alle ved at være i arbejdstøjet efter sommerferien. Danske Havne lægger ud med en minikonference mandag den 25. august kl. 9.30 – 12.30 hos Danske Havne. Målet er at styrke beslutningsprocessen ved anlægsinvesteringer. Hvordan tilrettelægges det? Hvordan underbygger havnenes ledelse beslutningerne? Med afsæt i konkrete erfaringer og projekter vil vi inspirere til, hvordan bestyrelse og direktion kan bidrage til at udvælge og tilrettelægge de anlægsprojekter, der skaber mest værdi. Danske Havnes direktør Gitte Lillelund Bech byder velkommen. Anders Eldrup, Klaus Ahm (EY) og Jesper Fabricius (Accura) deltager. Ingen ledige pladser. Se mere her.

Torsdag den 4. september 2014 kl. 10.00 -15.30  er vi klar igen, denne gang med en workshop om miljøledelse. Danske Havne har haft en projektgruppe, der gennem et lille års tid har drøftet mål og midler med miljøledelse. Det er der blandt andet kommet en miljøværktøjskasse ud af. Det overordnede mål er at styrke havnes grønne omdømme gennem enkel kommunikation uden certificering og på baggrund af eksisterende redskaber.

Projektgruppe om miljøledelse i havne har haft deltagelse af miljøansvarlige fra CMP, ADP og havnene i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Kolding, Odense og Hirtshals. Frugten af dette arbejde deles med de øvrige havne.

Workshoppen vil være meget relateret til havnenes egne behov og muligheder. Der er en vifte af muligheder, som foldes ud. Den enkelte havn får dermed et grundlag for at vælge sin vej. Workshoppen består af præsentation af værktøjskassen til miljøledelse med mulige grønne tiltag, arbejdsmodeller til samarbejde, dokumentation og kommunikation af havnens indsats. Se mere her.

For mere information kontakt Nete Herskind, Danske Havne.
DH-logo.jpg

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen