Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

ESPO tager nye skridt mod en konference der i højere grad afspejler havnes aktuelle udfordringer og muligheder for at stimulere erhvervsudvikling og jobsikring

Hvert år arrangerer havnenes europæiske brancheorganisation ESPO en konference. Danske Havne anbefaler erhvervshavne og maritime operatører at deltage i konferencen. Ud over aktuel inspiration og viden byder konferencen på en oplagt mulighed for strategiske relationer og nye netværk på tværs af EU.

Havnekonferencen finder sted i Gøteborg den 15.-16. maj 2014.

Dette års tema er ”lige konkurrence vilkår”. Programmet bevæger sig væk fra det mere akademiske og EU tunge indhold, som tidligere har præget ESPO’s konferencer. Et af emnerne er bl.a. havnes rolle i at fastholde og tiltrække industri. Eller i hvilken grad fælles lovgivning kan stimulere eller underminere havnes konkurrencekraft.

Konferencen finder sted før valget til Europa-Parlamentet og afstemning om en fælles patentdomstol den 25. maj 2014. Der kommer derfor anbefalinger til nye EU politikere i både Parlamentet og Kommissionen. Der er behov for, at danske parlamentarikere sikrer en dansk plads i Parlamentets transportudvalg, så vi kan sikre Danmarks styrkeposition som søfartsnation og adgang til EU’s centrale transportnet.

For mere information. Kontakt Bjarne Løf Henriksen, Danske Havne.

ESPO.JPG
Kilde: ESPO 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen