Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

HH

Kan du navigere i et farvand med mange interessenter og stadig holde begge ben på broen? Kan du skabe følgeskab og få ting til at ske? Og trives du i krydsfeltet mellem forretning og politik? Så er du måske Helsingør Havnes nye havnechef.

Helsingør Havne er et helt særligt område. Med Kronborg og byens charmerende historiske bykerne som naboer byder havnen på en erhvervshavn, en lystbådehavn og en kulturhavn med oplevelser og seværdigheder i særklasse.

Helsingør Havne består formelt af to havne: Helsingør Havn er en erhvervshavn og selvstyrehavn med en årlig omsætning på 22 mio. kr., og Helsingør Nordhavn er en kommunal lystbådehavn. For at styrke den strategiske udvikling af selvstyrehavnen har byrådet oprettet en ny bestyrelse med byrådsmedlemmer og eksterne repræsentanter fra erhvervslivet med viden om den maritime sektor. Helsingør Havne har 16 medarbejdere med meget forskellige kompetencer, og havnen er en velfungerende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

Som havnechef bliver din hovedopgave at lede den fortsatte udvikling af Helsingør Havne og at gøre det i et konstruktivt samspil med de mange forskellige interessenter og med respekt for placeringen og positionen centralt i byen. En anden væsentlig opgave er at fungere som rådgiver for den nye bestyrelse for selvstyrehavnen og for kommunens ledelse.  
Vi forventer, at du har en solid indsigt i havnedrift eller teknisk drift, og vi forventer, at du har ledelseserfaring og rigtig gode samarbejdsevner og udprægede evner til interessenthåndtering.

Vi har udarbejdet en uddybende job- og personprofil for stillingen, hvor du kan finde yderligere information om stillingens indhold, ansættelsesvilkår, forventningerne mv. Den kan du finde her. Helsingør Havne har derudover en informativ hjemmeside, www.helsingor-havne.dk, hvor du kan finde yderligere information.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte kommunal­direktør i Helsingør Kommune Stine Johansen på tlf. 2531 2020 eller konsulent og partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen på tlf. 3141 0563 eller hm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 6. marts 2022. Du kan søge stillingen via ansøgningsknappen nedenfor.

Ansøg her

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen