Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Tilmeld dig nu til Havnekonference 2014: Europas bedste havne

Måske har du tænkt at tilmelde dig til Havnekonference 2014, men har ikke lige fået det gjort endnu? Så grib chancen og tilmeld dig her.

Danske Havne har en vision: De danske havne skal være Europas bedste. De bedste havne at anløbe. De bedste havne at etablere virksomhed i.

Mød op og bliv inspireret og deltage i diskussionerne om, hvordan de danske havne bliver Europas bedste.
Danske Havnes havnekonference er en unik mulighed for at møde sektorens centrale aktører og politikere og drøfte Danmarks maritime udfordringer og muligheder. Danmarks nye transportminister Magnus Heunicke fortæller om regeringens ambitioner for havnene.

Transportpolitiske ordførere fra Folketinget deltager i arrangementet og runder konferencen af med en politisk vinkel på mulige tiltag ud fra konferencens anbefalinger og spørgsmål.

Danske Havne inviterer havne, havnebestyrelser, politikere, pressen, samarbejdsparter og aktører i godstransportkæden til havnekonference. Der forventes ca. 200 deltagere.

Havnekonferencen indledes med en tur til Anholt Vindmøllepark tirsdag den 1. april 2014 kl. 12.00 og fortsætter til torsdag den 3. april kl. 12.00 på Kystvejens Hotel- og Konferencecenter, Kystvej 26, 8500 Grenaa.

På årets havnekonference sætter Danske Havne fokus på, hvordan havnene kan styrkes og udvikles. Havne er transportcentre, men er også vigtige erhvervsområder. Det kan udvikles endnu mere til gavn for samfundet.
Det centrale omdrejningspunkt for havnekonferencen er at styrke havnes økonomiske udvikling, position og brand. Konferencen og deltagerne sætter fokus på styrker og udfordringer for de danske havne, for at de kan blive Europas bedste.

Konferencen vil være en blanding af oplæg, workshops og politisk debat.

Program, praktik og tilmelding findes her.

Vel mødt!

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen