Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Danske Havne afholder havnekonference i Aalborg den 22.-23. april 2020. Vi håber, du har lyst til at være med.

Konferencens tema er ”Grøn omstilling kræver blåt islæt,” for der er i øjeblikket massivt fokus på arbejdet med reduktion af drivhusgasser. Du vil derfor på konferencen komme tættere på klimaperspektiverne for de danske havne i bred forstand med fokus på alt fra regeringens klimapartnerskaber, eksempler fra de danske havne på klimavenlige projekter og uddeling af Danske Havnes nye bæredygtighedspris.

Men du vil på konferencen selvfølgelig også få et indblik i det lokale arbejde i de danske havne med fokus på havnenes udvikling med byerne, de ligger i, og de teknologiske forandringers betydning.

Transportminister Benny Engelbrecht lægger også vejen forbi og giver sit bud på status for havnene i 2020, og repræsentanter for Folketingets partier vil også debattere perspektiver på havnenes fremtid, og hvordan havn og by skal udvikle sig sammen i fremtiden.

Endelig vil der være på konferencen være temasessioner, hvor du kan komme et spadestik dybere i forhold til de danske havnes muligheder og udfordringer vedrørende klima, teknologi, havnens udvikling i byen og perspektiver på bestyrelsesarbejdet i en dansk havn.

Så reservér allerede nu plads i din kalender til to spændende havnedage med fokus på klima, havnenes fremtid og politisk debat på Danske Havnes havnekonference den 22.-23. april i Aalborg.

Du kan se et foreløbigt program for konferencen og tilmelde dig på nedenstående link:

Klik her for tilmelding

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen