Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Statsministeren har trykket på valgknappen. Valgkampen skal i gang, og et af temaerne bliver helt sikkert vækst og beskæftigelse. Her er de danske erhvervshavne et godt sted at skele til.

Statsministeren har trykket på valgknappen. Valgkampen skal i gang, og et af temaerne bliver helt sikkert vækst og beskæftigelse. Hvordan skabes de bedste betingelser for virksomheder og arbejdspladser? Hvad med job i vandkants Danmark? Her er de danske erhvervshavne et godt sted at skele til.

De danske erhvervshavne repræsenterer et erhverv, der sikrer vækst og job i hele Danmark. De danske erhvervshavne beskæftiger 60.000-70.000 personer, svarende til fx alle indbyggere i hele Kolding. 80 procent af dansk udenrigshandel går via danske havne, og ”Den blå motorvej” aflaster det travle vejnet. Havnene er i højere og højere grad lokale og regionale erhvervs- og transportcentre.

Danske Havne ønsker at sætte infrastruktur og de rette rammebetingelser til debat, så havnene også i fremtiden kan bidrage til vækst og kan konsolidere og specialisere sig. En række af Danske Havnes medlemmer har derfor inviteret deres lokale folketingskandidater til debat under temaet: ”Se vores havn og hør, hvad der skal til, for at havnen vækster yderligere”.

Danske Havne har udarbejdet folderen ”Din havn – dit valg” med Danske Havnes væsentligste budskaber og gode fakta til brug i valgkampen. Se folderen her

For mere information om Danske Havne og valgkampsdebatterne – kontakt direktør Gitte Lillelund Bech, Danske Havne, på mobil 20 42 30 61.

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen