Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Danske Havne er medarrangør af en international havnekonference under den nye årlige event Danish Maritime Days, der finder sted i oktober i København

Under titlen “Port Competitiveness and Business Opportunities 2014” arrangerer Danske Havne i samarbejde med Transport Økonomisk Forening (TØF) en international havnekonference tirsdag den 7. oktober 2014 i Bella Centeret i København. Formålet med havnekonferencen er at tiltrække internationale videnspersoner, beslutningstagere og markedsaktører for at sætte den europæiske maritime udvikling i en global kontekst.

TØF er et fagligt forum på tværs af transportformerne og dækker således alle transportaktører i den maritime transportkæde til lands og til søs. Havne er et naturligt bindeled i den globale transportkæde, hvorfor Danske Havne også er aktive i TØF-regi.

TØF havnekonferencen er en del af Danish Maritime Days, der finder sted 6.-10. oktober 2014. Danish Maritime Days er en ny event for den globale maritime industri og skal fungere som en platform for interessenter på tværs af den maritime branche til at finde frem til nye løsninger på branchens største udfordringer.

I forhold til Danish Maritime Days vil havnekonferencen give et aktuelt billede af den globale maritime scene. Det giver en indikation af det virkelighedsbillede, som danske aktører skal tilpasse sig for at fastholde og styrke Danmarks position i internationale maritime kredse.

Deltagerne er primært den maritime klynge i Danmark med inddragelse af markedsaktører på nærmarkederne. Arrangementet er samtidig en mulighed for nye netværk og strategisk samarbejde.

I Bella Centeret vil der være mulighed for netværk i Danish Maritime Fair, hvor de mange maritime interessenter, aktører, operatører, konsulenter, etc. har stande for at synliggøre de alsidige maritime aktiviteter.

Se mere om program og tilmelding til konferencen her.

Besøg www.danishmaritimedays.com  for at se de øvrige events under Danish Maritime Days.

For mere information. Kontakt Bjarne Løf Henriksen, Danske Havne.
Logo Danish Maritime Days.jpg
Kilde: Danish Maritime Days

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen