Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

DH tilskudsmuligheder

Brug regionerne

Et af regionernes EU-kontorers hovedformål er at hjælpe med at hjemtage EU-midler til lokale projekter.

Regionerne afholder løbende seminarer og orienterer om nye muligheder og deadlines for ansøgning. Danske Havne anbefaler at abonnere på regionens nyhedsbreve samt at bruge regionernes dedikerede medarbejdere for at konkretisere mulighederne for EU-tilskud.

Se links til regionerne her.

Deltag evt. i et interessant arrangement om forretningsudvikling med EU-støtte og design af fælles service, når ZealandDenmark, Copenhagen EU Office og Greater Copenhagen Academy den 13. oktober 2016 inviterer til indsigt i, hvordan blandt andet sjællandske virksomheder kan få gavn af støtten. Læs mere her.

Tilskudsmuligheder
Danske Havne kortlægger løbende tilskudsmuligheder og medfinansiering for projekter i havne. Listerne dækker en række danske og europæiske tilskuds- og finansieringsordninger.

Se Danske Havnes oversigt over tilskudsmuligheder her.

Horizon 2020

Få del i EU-milliarderne – sådan lyder overskriften på et af de kurser, der udbydes til efteråret om ansøgningsprocessen og den gode ansøgning til Horizon 2020.

Der udbydes to kurser af Eurocenter:

EuroCenter afholder kurset “Den gode ansøgning til Horizon 2020” i København den 13. september 2016 og i Odense den 20. september 2016.

Se mere her.

Turisme og ø-projekter

Af kommende deadlines er der bl.a. ansøgningsfrist for ansøgninger til landdistriktspuljen for turisme og ø-projekter den 26.september. Se mere om puljen her.

For mere information. Kontakt Sofie Gravers Jacobsen eller Bjarne Løf Henriksen, Danske Havne, og læs flere nyheder fra Danske Havne her.

 

 

Tilskudsmuligheder2

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen