Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Tak for god debat og nye ideer på havnekonferencen

Sekretariatet.jpg-2
Kilde: Pressefotograf Ole Bo Jensen

Der er bred opbakning til Danske Havnes ambition om, at de danske havne skal styrkes og udvikles. Målet er at blive de bedste i Europa. Ikke de største, ikke de stærkeste – men de bedste inden for de rammer og muligheder, danske havne har. Mere end 200 deltog, da Danske Havne indbød til diskussion af, hvordan de danske havne kan blive Europas bedste havne.
Og vi var der allesammen.

Hele havnesektoren var samlet i Grenaa fra den 1. april til den 3. april.  Transportministeren, havnedirektører, bestyrelsesmedlemmer, samarbejdsparter, embedsmænd, Europa- Kommissionen og de nordiske havne. Alle med interesse i udvikling af havne deltog aktivt i diskussionerne – både de planlagte og de spontane.

Det blev understreget, at der er vilje til udvikling i havne. Glædeligt er især den store vilje til samarbejde. Både mellem havne og på tværs i sektoren. Glædeligt er den politiske opbakning til havne.

Tak for nogle gode dage til alle, der deltog. Til jer og alle andre interesserede kommer her en lille opsummering i ord og billeder på Havnekonference 2014.

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen