Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

LINDØ port of ODENSE har indgået et anderledes og nytænkende samarbejde med den danske musiker Mads Langer om et sponsorat af hans nye musikvideo til sangen “Life in stereo”. Musikvideoen bliver derfor optaget på området hos Danmarks arealmæssigt største havn.

LINDØ port of ODENSE og den danske popstjerne Mads Langer har fundet sammen i unikt samarbejde. Samarbejdet betyder, at den fynske havn sponsorerer musikvideoen til Mads Langers nye nummer “Life in stereo”, som til gengæld skydes på forskellige locations på LINDØ port of ODENSE.

Dermed vil Mads Langers musik og billederne fra industrihavnen følges ad ud i verden til musikerens mange fans.

“Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Mads Langer. Først og fremmest er Mads en fantastisk sanger og personlighed, vi meget gerne åbner døren for. Derudover synes vi, at samarbejdet giver mening på andre parametre. Dansk musik og kultur er en stærk eksportvare, der er med til at sætte Danmark på verdenskortet. Hos LINDØ port of ODENSE har vi en global styrkeposition for tilblivelsen af kæmpehavvindmøller – fra testfase over produktion og levering. Det er unikt og på samme vis medvirkende til at understøtte fortællingen om Danmarks spidskompetencer indenfor bæredygtig industri. Så der er også et værdimatch. Mads rækker også ud mod markeder udenfor Europa, i Nordamerika og Asien. Så her får vi en unik mulighed for at viser vores mange muligheder og faciliteter overfor nogle spændende markeder,” siger Carsten Aa, administrerende direktør, LINDØ port of ODENSE A/S.
 

Også den danske popstjerne glæder sig over samarbejdet, der kommer til at udgøre billedsiden til sangerens nyeste udspil.

“Det er jo ikke et samarbejde, der lige lå i kortene, men jeg synes personligt, det er et både fedt og anderledes samarbejde. Det er en fed setting til en musikvideo – hvilket giver en god billedside til min nye single, ‘Life In Stereo’,” siger Mads Langer.

Optagelserne til Mads Langers musikvideo foregik mandag og tirsdag i denne uge.

For mere information:

Carsten Aa, administrerende direktør, LINDØ port of ODENSE A/S, mobil: 22 94 44 00.

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen