Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

CCO ADP
CCO ADP

CCO ADP

Rune Dalgaard Rasmussen er pr. 1. august 2017 ansat som CCO i ADP A/S, som ejer og driver havnene i Nyborg, Middelfart og Fredericia. Rune kommer til ADP efter 6 år i DB Schenker A/S, hvor han igennem alle årene har været beskæftiget med salg og senest som Head of Land Transport & Business Development. Rune er uddannet speditør og har desuden en række interne lederuddannelseskurser med sig.

 

Igennem sin karriere har Rune arbejdet med salg og forretningsudvikling og har altid været drevet af at skabe resultater gennem arbejdet med mennesker og en dyb forretningsforståelse.

 

”Jeg har glædet mig meget til at starte hos ADP og den første tid vil jeg bruge på at få et godt indblik i kunder og marked. Jeg har primært erfaring fra den landbaserede transport, og havne-sektoren er et nyt kapitel for mig. Jeg ser meget frem til at udbygge relationer og samarbejdet med eksisterende og nye kunder, som er forudsætningen for nye forretningsmuligheder”, siger Rune D. Rasmussen.

 

”Én af mine vigtigste opgaver bliver at fortsætte den gode udvikling med tiltrækning af kunder og udbygge samarbejdet med eksisterende, så vi kan forbedre den markedsmæssige position på kerneforretningen. Et arbejde, som ADP har haft stort fokus på gennem længere tid”, siger Rune.

 

Rune kommer til en virksomhed, som igennem de sidste par år har styrket den kommercielle organisation, hvilke har ført til et markant øget fokus på salg og markedsføring. Effekten af dette har man blandt andet set på Nyborg Havn, som er inde i en god udvikling.

 

I Fredericia er afsættet for udvikling og tiltrækning af kunder et andet. Med koblingen af Fredericia Havn og Danmarks Multimodale Transport- og Logistikcenter i Taulov er der stort potentiale for tiltrækning af transport- og logistikvirksomheder til det trafikale knudepunkt ved Taulov.

”Med min baggrund fra speditionsbranchen ser jeg helt klart et stort potentiale for konsolidering af gods i Taulov med nem adgang til jernbanen, motorvejsnettet og havn. Jeg ser meget frem til sammen med resten af organisationen og kunderne at indfri målet om øget aktivitet på de tre ADP havne”, siger Rune.

 

Bestyrelsen og direktionen ser meget frem til samarbejdet med Rune.
”Jeg ser frem til samarbejdet og jeg er overbevist om, at vores forretningsudvikling og salg er lagt i gode hænder hos Rune, som med sin baggrund fra DB Schenker kan tilføre nye kompetencer til organisationen”, siger Nils Skeby, CEO i ADP.

Ved spørgsmål, kontakt CEO i ADP A/S, Nils Skeby, på mail ns@adp-ad.dk eller Rune Rasmussen på rdr@adp-as.dk.

Læs flere nyheder fra Danske Havne her

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen