Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Når mørket falder på, er risikoen for uheld på havneområder større. Næstved Havn har med succes afprøvet et nyt refleksprodukt, som sprayes på, så synligheden øges.

Danske Havne har fokus på sikker færdsel på havneområderne. Derfor var der interesse i at finde ud af, hvordan refleksspray kan øge synligheden på havneområder også efter mørkets frembrud og arbejdstids ophør.

Næstved Havn har været med i et pilotprojekt, hvor et nyt refleksprodukt er blevet afprøvet på havneområdet. Michael Baltzer, der er havnefoged i Næstved, sagde ja til, at Albedo100 måtte teste den permanente refleksspray på udvalgte emner og derved hjælpe med at gøre havneområdet mere sikkert. Firmaet har afmærket pullerter, cementkanter og hegn på området. Efterfølgende er havneområdet blevet testet efter mørkets frembrud med tilfredsstillende resultat.

Albedo100 Light Metallic er en oliebaseret refleksspray med god hæfteevne på sten, træ, plastic og metal. Den kan med fordel benyttes på emner, hvor afmærkning normalt ikke er mulig med traditionelle klistermærker eller bånd – herunder emner som pullerter, trådhegn, kanter og farlige genstande.

Danske Havne og Albedo100.eu har indgået en rabataftale, der giver alle danske havne mulighed for at indkøbe refleksspray med 20 pct. rabat ift. udsalgsprisen.

Se mere på www.albedo100.eu og ved bestilling kontakt Flemming Willerup på info@albedo100.eu.

Kontakt Michael Baltzer på mb@naestvedhavn.dk

For mere information. Kontakt Nete Herskind, Danske Havne. Og læs flere nyheder fra Danske Havne her.

 

Spray.jpg Pullert1.jpg

 

 Pullert i mørke.jpg

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen