Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Bjørn B Christiansen
Bjørn B Christiansen

Direktør i Danske Havne stopper

Bjørn B Christiansen

Direktør for Danske Havne, Bjørn B. Christiansen, har i dag meddelt bestyrelsen, at han forlader organisationen, når arbejdet i Transportministerens særlige ekspertudvalg om havneloven er færdigt.

 

Bjørn B. Christiansen fratræder ved udgangen af marts 2018, der herefter vil fungere som rådgiver for bestyrelsen frem til medio 2018, hvor den nye Havnelov forhåbentlig er faldet på plads.

 

”Vi fik ikke lov til at beholde Bjørn B. Christiansen så længe, men tiden har været godt anvendt.

Bjørn har været en af hoveddrivkræfterne i den kommende reform af havnelovgivningen. Den har længe trængt til en modernisering og med Bjørns indsats de seneste par år, kan vi nu se frem til at dette sker i løbet af 2018.

Sideløbende med reformarbejdet har Bjørn desuden formået at effektivisere organisationen internt, således at vi kan forvente en væsentlig kontingentnedsættelse i 2018. Vi er sikre på, at det vil glæde vores medlemmer.

Dermed er der leveret på to store områder på under to år. Det er en indsats, som jeg er meget imponeret over”, siger formanden for Danske Havne, Ole Ingrisch.

 

Bjørn B. Christiansen har de sidste to år haft orlov fra Public Affairs Group P/S, hvor han fremover igen vil fungere som erhvervslobbyist for det private erhvervsliv.

 

Yderligere information:

 

Ole Ingrisch, formand for Danske Havne: 4057 4300

Bjørn B. Christiansen, direktør for Danske Havne: 2537 0364

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen