Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Mads Langers nye musikvideo til singlen “Life in Stereo” er optaget på LINDØ port of ODENSE. Videoen går i luften onsdag morgen, og det utraditionelle samarbejde skaber glæde og stolthed hos begge samarbejdspartnere

Det er både nytænkende og anderledes idéer, der ligger bag musikvideoen til Mads Langers single “Life in Stereo”, som går i luften onsdag den 8. juli kl. 9.00. LINDØ port of ODENSE har nemlig sponseret videoen, som Mads Langer og hans crew til gengæld har optaget på Danmarks arealmæssigt største havn.

“Det er fedt, at musikvideoen er optaget på vores arbejdsplads. Derfor synes jeg, det kunne være sjovt at deltage. Det var en super hyggelig oplevelse at være med til, og det var nogle flinke mennesker at arbejde sammen med,” siger Allan Mikkelsen, der er specialarbejder ved LINDØ port of ODENSE.

Han er blot en af flere medarbejdere fra den fynske virksomhed, som medvirker i musikvideoen, når han sørger for at portalkranen bevæger sig i takt til tonerne fra Mads Langers nye hit – og dermed medvirker til at hæve sangen til nye højder.

Det er dog ikke kun LINDØ port of ODENSE, der med kranløft og medarbejderengagement løfter Mads Langer – samarbejdet fungerer også den anden vej, fortæller Carsten Aa, adm. direktør i LINDØ port of ODENSE.

“Vi er meget begejstrede for samarbejdet med Mads Langer. Først og fremmest er Mads en fantastisk sanger og personlighed, vi meget gerne åbner døren for. Derudover synes vi, at samarbejdet giver mening på andre parametre. Dansk musik og kultur er en stærk eksportvare, der er med til at sætte Danmark på verdenskortet,” siger Carsten Aa og fortsætter:

“Hos LINDØ port of ODENSE har vi en global styrkeposition for tilblivelsen af kæmpehavvindmøller – fra testfase over produktion og levering. Det er unikt og på samme vis medvirkende til at understøtte fortællingen om Danmarks spidskompetencer indenfor bæredygtig industri. Samarbejdet med Mads Langer rummer derfor også et værdimatch, for som musiker rækker han også ud mod markeder udenfor Europa, i Nordamerika og Asien. Så her får vi en unik mulighed for at vise vores mange muligheder og faciliteter overfor nogle spændende markeder.”

Mads Langer glæder sig ligeledes over samarbejdet, der har givet hans nye musikvideo en anden dimension, end man normalt oplever.

“Det er jo ikke et samarbejde, der lige lå i kortene, men jeg synes personligt, det er et både fedt og anderledes samarbejde. Det er en fed setting til en musikvideo – hvilket giver en god billedside til min nye single, ‘Life In Stereo’,” siger Mads Langer.

Medarbejderne på LINDØ port of ODENSE bliver foruden Allan Mikkelsen repræsenteret af økonomimedarbejder Heidi Norman, ejendomsserviceteknikerelev Frederik S. Jakobsen og specialarbejder Stefan Rennebod.

Videoen kan ses på: https://www.youtube.com/user/madslangerVEVO

For mere information: Carsten Aa, administrerende direktør, LINDØ port of ODENSE A/S, mobil: 22 94 44 00.

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen