Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

marcod-scale-up

Hvad der er godt for havnens kunder er godt for havnen. Marcod og Scale-Up har ny ansøgningsrunde for maritime virksomheder den 4. juni 2018. Nye Maritime Gazellevirksomheder bliver udklækket.- se om I kan være med.

Har I aktiviteter, der ligger inden for den maritime branche? Og står I overfor nye markedsmuligheder, en ny teknologi, et nyt produkt, en ny strategi eller lignende? Så har I mulighed for at deltage i Det Maritime Elitetræningscenter, der er et nationalt tilbud til maritime vækstvirksomheder. Her vil I indgå i et ambitiøst udviklingsforløb skræddersyet til jeres virksomhed med fokus på ledelsesrådgivning, kapitalfremskaffelse og rådgivning målrettet jeres specielle behov.

Her er mere om, hvem der kan komme i betragtning, og hvad det  indebærer.

  • Har I aktiviteter, der ligger inden for den maritime branche?
  • Har I ambitioner om at skabe vækst?
  • Vil I arbejde med nye markedsmuligheder, en ny teknologi, et nyt produkt, udvikling af jeres organisation eller processer, en ny strategi eller lignende?

Så har I mulighed for at deltage i Det Maritime Elitetræningscenter, der er et nationalt tilbud til maritime virksomheder med ambitioner og potentiale. Her vil I indgå i et individuelt udviklingsforløb skræddersyet til jeres virksomhed. I forløbet indgår bl.a. 100.000 kr. til eksterne specialister, som I er med til at udvælge, ligesom en personlig forretningsudvikler stilles til jeres rådighed. Forløbet afsluttes med udarbejdelsen af en ambitiøs vækstplan for jeres virksomhed.

HVEM KAN DELTAGE OG HVAD KOSTER DET?

I skal være under 250 ansatte og have et godt vækstpotentiale. Ledelsen skal have høje ambitioner og være villig til at afsætte de nødvendige ressourcer til forløbet, der varer ca. 7 måneder.

Forløbet har en samlet værdi af 225.000 kr. – Scale-up DK og Den Dan­ske Maritime Fond støtter udvikling af de bedste maritime virksomheder, og dermed koster det kun 56.250 kr. for din virksomhed at deltage.

GEOGRAFIEN ER IKKE ET PROBLEM!

Uanset hvor din virksomhed er beliggende, vil det være udgangspunktet for udviklingsforløbet, som hovedsagelig vil foregå på din virksomheds adresse. Derudover holder vi 3 camps, hvor holdet mødes – disse afhol­des et centralt beliggende sted i Danmark.

Marcod rekrutterer virksomheder til sidste hold nu, der kører september 2018 – marts 2019!

Kontakt programleder Allan Hejslet for en uforpligtende dialog om mulighederne.

Telefon: 30 13 30 43 – Mail: ah@marcod.dk

For mere information se her:www.marcod.dk/scale-up

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen