Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Thomas Bagge

Maersk Line er ét af verdens største containerrederier. Med 611 skibe, som hvert år transporterer 12 mio. containere på verdensplan, er der rigeligt at holde styr på. Thomas Bagge, Senior Director i Maersk Transport & Logistics, vil på Danske Havnes Havnekonference 2018 fortælle, om den rejse containerrederiet er på, og give et bud på hvordan fremtidens shipping produkt kan se ud.

Thomas Bagge, Senior Director i Maersk Transport & Logistics, vil til Havnekonferencens workshop om digitalisering fortælle om Mærsks tilgang til digitalisering og om. hvad det kræver.

Shipping har ikke ændret sig fundamentalt siden introduktionen af containeren i 1960’erne, men i sommeren 2017 skete der for alvor en omvæltning, da containeraktiviteterne i Maersk blev del af den digitale virkelighed og ofre for et større hackerangreb. Der fik man begreb om, hvor meget digitalisering egentlig betyder for shippingindustrien.

Selvom shippingindustrien, i forhold til andre industrier, er kommet sent i gang med digitalisering, så vil digitaliseringen også komme til shipping. Til forskel fra eksempelvis finanssektoren så er der i shipping ikke tale om standardiserede data. Shipping har haft et andet udgangspunkt.

Ud over at have et samarbejde med IBM om at digitalisere shippingindustrien gennem en blockchain-platform, har Maersk Transport & Logistics en hel portefølje af digitaliseringsinitiativer, som de tror på.

På Danske Havnes Havnekonference 2018 vil Thomas Bagge fortælle om ’shipping 2.0’, og at den digitaliseringsbølge der er i gang, betyder at shipping om 5 år, ikke vil ligne shipping som det kendes i dag.

Hør blandt andet Thomas Bagges oplæg og vær med i debatten til Danske Havnes Havnekonference 2018 den 10.-11. april 2018. Læs mere og tilmeld dig her.

For mere information, kontakt kommunikationskonsulent i Danske Havne, Jonatan Sandager Hansen på 2822 8214 eller jsh@danskehavne.dk

Læs mere og tilmeld dig til Danske Havnes Havnekonference her

Se flere nyheder fra Danske Havne her

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen