Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Skagen Havn luftfoto 1

Skagen Havn og den privatejede virksomhed – Skagen Stevedore A/S – er blevet enige om at investere i havnen for at styrke og forbedre den fremtidige vækst i både container- og lagersegmentet.

Skagen Havn i den nuværende form ses her fra luften. Det er her, hvor der ultimo 2018 skal placeres en containerterminal og -depot. Foto: Skagen Havn

Skagen Stevedore A/S arbejder i øjeblikket på at etablere et containerdepot samt containerterminal og har opnået et godt og solidt fundament gennem lokale importører og eksportører til at skabe et succesfuldt setup.

Skagen Havn forventer, at containerdriften starter i anden halvdel af 2018 på de eksisterende faciliteter på havnen, og vil give nye muligheder for transport samt have en positiv indvirkning på transportomkostningerne for virksomheder i den nordlige del af Danmark.

Skagen Stevedore A/S har investeret i en ny, mobil kran og vil blive ansvarlig for containerdriften på havnen. Herved opretholder Skagen Havn sin rolle som infrastrukturleverandør, hvorimod private aktører tager sig af de kommercielle aktiviteter.

Skagen Havn er i dag baseret på fire centrale forretningsområder: Fiskeri, fragt og bunkering, krydstogter samt maritim service. Skagen Havn arbejder i øjeblikket på platformen for at påbegynde en fase 3 udvidelse, som blandt andet indebærer en udvidelse af havnearealet på ca. 190.000 m2 og 930 m nyt kajareal.

For yderligere information, kontakt havnedirektør i Skagen Havn, Willy B. Hansen, på wbh@skagenhavn.dk

Se hele nyheden på Skagen Havns hjemmeside her

Se flere nyheder fra Danske Havne her

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen