Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Program forside

Da Pat Cox senest besøgte CMP, udtalte han, at CMP’s evne til at samarbejde er helt enestående blandt havnene på EuroMed-korridoren – ovenikøbet med havnearealer placeret i to forskellige lande. Herudover anerkendte han, at CMP som samlet havn ”har formået at opgive forestillingen om, at en havn skal kunne alt. I stedet har CMP formået at koncentrere en række aktiviteter et sted i stedet for at fastholde en konkurrence med ringe fortjeneste. Det betyder, at de er blevet bedre og mere konkurrencedygtig på deres specialer, end de ville have været hver for sig,” siger Pat Cox til TransportTidende (Kilde: TransportTidende nr. 5, uge 10).

København bliver omdrejningspunkt for mange aktiviteter under havnekonferencen den 18.-20. april 2016. Besøg hos overborgmester Frank Jensen, der fortæller om byens krav og forventninger til havnen. Rundtur på både dansk og svensk side. Hot og not i byomdannelse ved adm. direktør i By og Havn, Jens Kramer Mikkelsen, og sidst men ikke mindst CMP’s adm. direktør Johan Röstin og vicedirektør Barbara Scheel Agersnap, der fortæller om CMP’s drift og stædige fokus på konkurrenceevne.

Der bliver også i løbet af havnekonferencen mulighed for at deltage i et blandet program med oplæg, workshops, ministerinterview og meget mere. Se program og tilmelding her.

For mere information. Kontakt Nete Herskind, Danske Havne, og læs flere nyheder fra Danske Havne her.

Program forside

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen