Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

praktikant-foto

Vil du som Danske Havnes nye praktikant være med til at varetage erhvervshavnenes interesser gennem medlemsservice og saglige analyser til brug i den politiske interessevaretagelse?
Danske Havne er brancheforening for de danske erhvervshavne. Danske Havne har 64 medlemshavne fordelt over hele landet og af meget forskellig størrelse.

Som praktikant på fuld tid vil du blive en del af Danske Havnes sekretariat på fem personer. Vores arbejdsopgaver er mangeartede, men alle tager udgangspunkt i:

  • Fokus på forretningsudvikling og markedsmuligheder for de danske erhvervshavne
  • Tæt kontakt med det politiske system
  • Medlemsservice

Dine arbejdsopgaver vil primært være rettet mod de opgaver, der understøtter Danske Havnes medlemmer i deres forretningsudvikling, markedsmuligheder og konkurrenceevne. Opgaverne er en væsentlig del af Danske Havnes strategiske grundlag for interessevaretagelse og vil tage udgangspunkt i:

  • Research, dataindsamling, datahåndtering samt økonomisk analyse til brug for input i den politiske proces, så vi kan skabe vækst og udvikling i de danske erhvervshavne.

Som praktikant forventer vi, at du er interesseret i:

  • hvordan virksomheder, organisationer, medier og/eller myndigheder fungerer
  • infrastruktur og kommercielle, offentligt ejede virksomheder
  • Makroøkonomiske og driftsøkonomiske problemstillinger

Samtidig ønsker vi, at du:

  • er analytisk stærk og har en stærk talforståelse
  • er pligtopfyldende, grundig og har gode samarbejdsevner
  • er aktiv studerende på 3. eller 4. år af din videregående uddannelse

Danske Havne er en brancheforening i udvikling, og 2016 forventes blandt andet et øget internationalt fokus for at sikre ensartede rammevilkår mellem de europæiske havne samt en systematiseret tilgang til kommunikation og public affairs. Opgaverne forbundet med praktikantstillingen og Danske Havnes generelle udvikling kan have indflydelse på oprettelsen af en studentermedhjælperstilling til foråret 2017. Så hvis du er den rette, og du synes det er spændende, leder vi efter én, som også er interesseret i at fortsætte i et almindeligt studie i forlængelse af praktiktiden.

Danske Havne lægger vægt på, at praktikantforløbet kan meritoverføres, idet praktikantstillingen er ulønnet. Stillingen løber fra 15. august 2016 til udgangen af december 2016 med en arbejdstid på 37 timer ugentligt.

Er praktikantstillingen noget for dig, så send ansøgning, CV, karakterudskrift og anbefaling(er) til danskehavne@danskehavne.dk og mærk e-mailen: Praktikantansøgning.

Ansøgningsfristen er 6. juli 2016.

Se mere om Danske Havne på www.danskehavne.dk.

Hvis du har spørgsmål til praktikantstillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Sofie Gravers Jacobsen på tlf. 60 68 09 82 eller mail sgj@danskehavne.dk.

Læs flere nyheder fra Danske Havne her.

praktikant-foto

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen