Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Kolding Havn

Kolding Havn

Kolding Havn har systematisk arbejdet med at forbedre sikkerheden for personer, som færdes på havnen og det er meget synligt omkring havnebassinet.

”Vi har gjort en indsats for yderligere at skærpe sikkerheden for alle, som færdes på havnen – vores egne medarbejdere og alle andre, hvor deres job med transport bringer dem til Kolding Havn. Vi må heller ikke glemme de mange gæster på havnen, som kommer i deres fritid: fiskerne og de mange som tager en gåtur ved havnebassinet. Det er en trafik af personer, som i fremtiden kan øges dramatisk, når inderhavnen udvikles til café- og shoppingmiljø” udtaler Kjeld Kjeldsen, formand for Kolding Havn. ”Vores indsats for sikkerheden har været både systematisk og synlig: der er opsat redningskranse fra Trygfonden, der er gulmalede stiger fra havnebassinet tilbage til sikkerheden på kajen og endelig er der netop opsat nye skilte, som angiver en position på havnen, så redningskøretøjer hurtigt kan finde frem, når man ringer 112.”

Den kedelige statistik siger, at der i gennemsnit sker én fatal drukneulykke i Danmark hver uge. Hver fjerde drukneulykke sker i havne, hvilket er på samme niveau som ulykker på åbent vand.

”Det er tre indsatser, som hver især bidrager til større personsikkerhed på havnen og især forebygger drukneulykker” fortsætter Kjeld Kjeldsen. ”Det er et område, som vi løbende arbejder med – og det er godt, at det er blevet mere synligt på havnen, så fokus er på at færdes trygt.”

Ved spørgsmål, kontakt adm. direktør i Kolding Havn, Anders Vangsbjerg Sørensen, på anders@koldinghavn.dk eller på 2060 7966

Læs mere på koldinghavn.dk og læs flere nyheder fra Danske Havne her

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen