Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

42B2DC23-F3F6-47F5-BB7E-379CAD03A421

Ét af Danmarks største byggerier inden for lager og logistik igangsættes nu i Taulov Dry Port49.300 m2moderne lager- og logistikbyggeri vil om godt et år stå klar til at dække den stigende efterspørgsel efter moderne lagerfaciliteter med central beliggenhed i Fredericia-området

Efter endt udbudsproces og en længere periode med planlægning og forhandling er total-entreprisen tildelt DS Flexhal. Projektet har en samlet entreprisesum på 242 mio. kroner og vil høre til blandt de største byggerier i Danmark inden for lager og logistik. 

Investeringen i det 49.300 mstore lager- og logistikbyggeri i 10,5 meters frihøjde bliver den hidtil største investering i joint-venture samarbejdet mellem PFA og ADP, hvor parterne i fællesskab står for finansieringen og udviklingen af lager- og logistikdomiciler i Taulov Dry Port. Begge parter kan dermed som både bygherre og investor glæde sig over, at byggeriet nu igangsættes.

Vi mærker en øget efterspørgsel efter lager- og logistikfaciliteter i området, og derfor ser vi frem til, at det markante byggeri på i alt 49.300 mnu igangsættes, og at kunderne kan forvente indflytning primo 2021”, siger Rune D. Rasmussen, CEO i ADP A/S


Strategiske projekter 
DS Flexhal er en kendt samarbejdspartner, da de ligeledes har været totalentreprenør på byggeriet af det 28.385 m2store lager- og logistikcenter, som opføres i Taulov Dry Portfor ét af Europas største landbrugsselskaber DLG. Dette projekt nærmer sig sin afslutning, og DLG kan se frem til indflytning i starten af det nye år.

”Vi er meget glade for at være blevet valgt som totalentreprenør på det næste markante lagerbyggeri i Taulov Dry Port. 49.300 m2 lager- og logistikbyggeri er et kæmpe projektog det vil blive et markant vartegn for området. Vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med ADP og Taulov Dry Port, siger Anette Storm, Regionsdirektør i DS Flexhal.

Fleksibelt byggeri
Det generiske lager- og logistikbyggeri skal være fleksibelt og kunne tilpasses mange forskellige typer af kunder med forskellige ønsker til indretning. Lejemålene udlejes fra 2.000 m2 og over kortere og længere lejeperioder.

”I udformningen af byggeriet har vi lagt særligt vægt på fleksibiliteten og funktionaliteten i bygningerne. Byggeriet er et generisk lager- og logistikbyggeri, som består af to separate bygninger i 10,5 meters højde, som vi udlejer i mindre lejemål helt ned til 2.000 m2. Det stiller store krav tilfleksibilitet i forhold til indretningen til forskellige typer af kunder og produkter”, siger Jesper Gemmer, Projektdirektør i Taulov Dry Port.

For yderligere information kontakt venligst:

Rune D. Rasmussen
CEO i ADP A/S
Mobil: +45 2969 2011
rdr@adp-as.dk

Jesper Gemmer 
Projektdirektør i Taulov Dry Port 
Mobil: +45 5128 7467
jege@adp-as.dk

ADP A/S og Taulov Dry Port
ADP ejer og driver Fredericia Havn og Nyborg Havn og driver Middelfart Trafikhavn. Vores havne har en unik central beliggenhed, gode logistiske betingelser samt internationale standarder, hvad angår kapacitet og vanddybde

ADP og PFA udvikler i joint-venture Taulov Dry Port som et multimodalt transport- og logistikcenter i Taulov med en central beliggenhed tæt på havn, motorvej og jernbane. 

Gennem kobling af Fredericia Havn og Taulov Dry Port bliver området omdrejningspunkt for udvikling af moderne lager- og logistikfaciliteter, der understøtter fremtidens intelligente og multimodale transportløsninger.

Læs mere www.taulov-dryport.dk

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen