Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Markedstendenser og Grøn Omstilling er de vigtige emner på dette års havnekonference i Transport Økonomisk Forening. Havnenes kunder fortæller om deres strategier og forventninger til havne. Odense Havn/ Lindøterminalen er vært for konferencen.

TØF fortsætter den gode tradition med at samle vigtige aktører inden for transport og logistik til en årlig konference med udgangspunkt i erhvervshavne. Direktører og direktionsmedlemmer hos havnenes store kunder vil i år give et indblik i de strategiske overvejelser, som de hver især gør sig. I dagligdagen kan det være svært at finde trends i udviklingen, og konferencen kan forhåbentlig hjælpe til at få lidt mere styr på de vigtigste udviklingstendenser. Samtidig vil havnene høre de ønsker, aktørerne har til indretning og udvikling af havne.

Biobrændsel er en kraftig voksende vare i havnene, og en del af biobrændslet er importeret affald til for-brænding på danske forbrændingsanlæg. Både lagring af træpiller og håndtering af affald har krævet mange anstrengelser. På konferencen gøres en status over håndtering af biobrændsler.

Konferencen afvikles den 5. oktober 2015 som del af Maritime Days. Program og tilmelding vil blive annonceret snarest.

For mere information. Kontakt Tom Elmer Christensen, Danske Havne. Og læs flere nyheder fra Danske Havne her.

 

TØF logo 2013.jpg-2

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen