Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Transport Økonomisk Forening sætter markedstendenser og grøn omstilling på programmet den 5. oktober kl. 8:30 – 16:45. Konferencen holdes på Odense Havn/Lindø Industripark, Kystvejen 100, 5330 Munkebo.

Transport Økonomisk Forening sætter markedstendenser og grøn omstilling på programmet den 5. oktober kl. 8:30 – 16:45.

Under temaet: ”Hvad kan de danske havne gøre for jer” vil nogle af de ledende mægler-, shipping- og logistikfirmaer give deres forslag til, hvordan havne og virksomheder kan ”gøre kagen større” ved samarbejde.  Virksomhederne er også bedt om at løfte sløret for deres strategiske vurdering af markedsudviklingen, og i det omfang de ikke åbner helt op, er der gode muligheder for at spørge ind til deres syn på fremtiden. Blue Water, Shipping.dk, Fredericia Shipping, Unifeeder og DSV deltager.

En del af eftermiddagens program har fokus på den grønne omstilling i Danmarks energiforsyning og de store mængder træpiller og –flis, der nu modtages i havne. Desuden er import af brændbart affald til de danske forbrændingsanlæg en stor vare. Hvordan ser udviklingen ud, og hvordan skal vi samarbejde om dette marked?

Dagen rundes af med spørgsmål og politisk debat mellem Rød Blok – socialdemokraternes nye havneordfører, MF Lea Wermelin, og Blå Blok – Transport- og trafikordfører Kim Christiansen, DF. Dir. Gitte Lillelund Bech, Danske Havne, udfordrer de to ordførere på, hvad vi kan forvente fra politisk side, ikke mindst af opbakning.

Da I alle er medlemmer via Danske Havne, kan I tilmeldes som medlemmer. Pris 1400 kr. + moms

Program er her:

http://www.toef.dk/index.php?pageid=2&conference_action=readmore&conference_id=321

 

Tilmelding kan ske på https://www.conferencemanager.dk/Havnekonferencen2015/tilmelding.html

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen