Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Logo DMD og TOEF

På TØF’s Havnekonference den 25. oktober 2016, en del af Danish Maritime Days, tager havnefolk, havnevirksomheder, rederier, speditører og eksperter temperaturen på nærskibsfarten med udgangspunkt i initiativet om en revitalisering af nærskibsfarten.

Der bliver stillet skarpt på, hvad der forhindrer mere nærskibsfart. EU har en målsætning om, at 30 procent af vejgodstransporten på strækninger over 300 km bør overgå til bane- eller søtransport inden 2030 og mere end 50 procent inden 2050. Men hvordan realiseres denne ambition i praksis?

Det sættes der fokus på til TØF’s Havnekonference, når bl.a. speditørerne forklarer, hvad der ligger til grund for deres valg af transportform.

Tre havne vil præsentere deres indsats for at skabe øget nærskibsfart. Adm. direktør for Hirtshals Havn, Jens Kirketerp Jensen, vil præsentere havnens senest etablerede nærskibsfartsruter mellem Zeebrugge og Hirtshals – og hvad det kræver af indsats for at få etableret en sådan rute. Og Jesper Holt Jensen, havnedirektør i Thyborøn Havn, vil fortælle om, hvordan omlastning i havne kan optimere omkostninger og måske flytte gods fra overbelastede veje. Og Nils Skeby, adm. direktør i ADP A/S sætter bl.a. fokus på at sætte yderligere skub i nærskibsfarten for havnen ved at udnytte det potentiale og de muligheder, der ligger i sammenhængen mellem havn, transportcenter og Jyllands-korridoren.”

Sluttelig skal vi se vækstteamet i øjnene og spørge, om vi skal have vækst via havnen.

Konferencen afholdes på Danish Maritime Fair under Danish Maritime Days, så der bliver rig mulighed for at se på udstillingen – sparke lidt dæk og få sig en god snak med de mange leverandører.

Tid: Tirsdag d. 25. oktober 2016 kl. 09.00 til 16.30.
Pris: 1.200 kr. plus moms for medlemmer
Sted: Danish Maritime Fair/Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV
For mere information og tilmelding se her:

TØF Havnekonferencen er en del af Danish Maritime Days

I 2016 finder Danish Maritime Days sted den 24.-28. oktober 2016. Erhverv og havne er repræsenteret i de mange events og aktiviteter i ugen. En af dem er messen Danish Maritime Fair.

Danske Havne er igen i år Main Partner under Danish Maritime Fair. Det betyder, at medlemmer af Danske Havne får 15 pct. rabat på areallejen.

I 2016 er følgende allerede på plads i messen:

  • Danmarks Rederiforening stiller med en 84 m2 Shipowners’ Lounge
  • Danske Maritime arrangerer Danish Maritime Technology Conferences
  • Ny hollandsk pavillon på 90 m2
  • Ny udstillerlounge med fuld catering
  • Stor Netværksmiddag med underholdning onsdag aften
  • Stærkt nyt logistikkoncept mht. parkering, hotelværelser og flybilletter

Læs mere om Danish Maritime Days her, hvor der også vil være program for de mange events, når vi kommer lidt tættere på oktober 2016:

En brochure om Danish Maritime Fair 2016 kan downloades eller læses online her.

Læs mere om den maritime messe på http://www.danishmaritimefair.dk/

For mere information. Kontakt Sofie Gravers Jacobsen og/eller Bjarne Løf Henriksen, Danske Havne, og læs flere nyheder fra Danske Havne

Logo DMD og TOEF

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen