Danmark skal turde investere i grøn og blå infrastruktur! 

Vil du vide mere? Klik på "læs mere" for at læse om Danske Havnes prioriteter til de igangværende forhandlinger om infrastruktur på Christiansborg.

Aarhus Havn

Danske Havne bringer her en pressemeddelse fra Aarhus Havn angående den væltede stålskorsten på havnen:

Kort før midnat væltede en stålskorsten ned fra Himmerlands Grovvarer A/S´ bygning på Kornpieren på Aarhus havn. Ingen mennesker er kommet til skade, men skorstenen, der er 102 meter høj og opført i 2005, er væltet ud i havnebassin 3. Aktuelt forestår tekniske undersøgelser af hændelsen, hvorfor skibstrafikken i det pågældende havnebassin i nogen grad kan være påvirket indtil skorstenen fjernes.

Østjyllands Politi og beredskab undersøger sagen og forestår det videre oprydningsarbejde – en del af området ved Kornpieren er afspærret. Aarhus Havn bistår med koordinering og ressourcer i det omfang, myndighederne efterspørger dem.

”Aarhus Havn ejer arealet, men ikke bygninger og installationer. Vi er i tæt dialog med Himmerlands Grovvarer og de øvrige virksomheder, der er berørt af hændelsen. Desuden er vi i gang med at opsætte bøjer i havnebassinet med henblik på at omdirigere skibe i området,” fortæller havnedirektør Thomas Haber Borch.

Yderigere oplysninger: CEO/havnedirektør Thomas Haber Borch, mobil 28140397

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen