Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Danske Havne har en vision: De danske havne skal være Europas bedste havne. Derfor skal Danske Havnes ambition om at styrke havnene som virksomheder forfølges. Det sker på Havnekonference 2014 i Grenaa, hvor havne og samarbejdsparter har sat hinanden i stævne den 1.- 3. april 2014.

”Europas bedste havne” har fokus på at styrke havnenes økonomiske udvikling, position og omdømme. Havnekonference 2014 stiller skarpt på styrker og udfordringer for de danske havne. Det er nødvendigt, hvis de skal være de bedste i Europa at anløbe og etablere sig i. Det handler ikke blot om havnens egen forretning. Havne understøtter Danmark som produktionsland og sikrer beskæftigelse og merværdi.

Danske Havne inviterer bestyrelsesmedlemmer, havneledelser, politikere, samarbejdsparter og aktører i godstransportkæden til et par aktive konferencedage. Der er mulighed for at bidrage aktivt med fokus på udviklingen af de danske havne. Mulighed for ny inspiration til udvikling af egen havn.

Det bliver en blanding af oplæg fra blandt andre Søfartsstyrelsens direktør Andreas Nordseth og vicedirektør i Danmarks Rederiforening Jan Fritz Hansen samt Dimitrios Theologitis fra Europa-Kommissionen. Der vil være en række workshops med fokus på drift og udvikling at vælge imellem. Og ikke mindst mulighed for at høre Danmarks nye transportminister Magnus Heunicke fortælle om regeringens ambitioner for havnene.

Politikere fra Folketingets Transportudvalg deltager i arrangementet og runder konferencen af med en politisk vinkel på debatten.

Havnekonferencen starter tirsdag den 1. april 2014 kl. 12.00 og fortsætter til torsdag den 3. april kl. 12.00. Stedet er Kystvejens Hotel- og Konferencecenter, Kystvej 26 i Grenaa. Danske Havnes ordinære generalforsamling følger umiddelbart efter torsdag den 3. april 2014 kl. 13.00. Der er mulighed for at tilmelde sig til hele eller dele af konferencen.

Program, praktik og tilmelding kan findes på Danske Havnes webside her.

For mere information. Kontakt Nete Herskind, Danske Havne.

Grenaa havn - konference.jpg
Kilde: Grenaa Havn A/S 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen