Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Indlæser Begivenheder
Logo_havnekonference22_RGB

Havnekonference 2022 – Fremtidens havn

25. april kl. 10:00 - 26. april kl. 12:30

Er fremtidens havn både grøn og blå og er der sol, blæst, sand og vand? Eller mere by og land? Havnekonferencen stiller spørgsmålene og giver veloplagte bud på svar.

Den 25. og 26. april danner Musikkens Hus i Aalborg ramme om Danske Havnes store Havnekonference.

Port of Aalborg er vært, når vi på konferencen inviterer alle havne, politiske aktører, samarbejdsparter og aktører i godstransportkæden til et par aktive konferencedage, hvor alle får mulighed for at bidrage til at fremme udviklingen af de danske erhvervshavne og finde gode løsninger på interessante dilemmaer.

Byen er velvalgt, for Port of Aalborg er en vækstdynamo og en moderne havn, der både er et knudepunkt for traditionel skibstransport og en af nøglespillerne i Danmarks store og voksende havvindmølle-succes. Grøn omstilling er et kernefokus på de danske havne, og på Havnekonferencen udkommer også Danske Havnes anden udgivelse om ”Grønne erhvervshavne”. Den første af de årlige rapporter udkom i fjor.

På årets Havnekonference, der har titlen ”Fremtidens havn – rammerne, kunderne byen og klimaet”, vil der være faglige og politiske oplæg, politisk debat mellem transportpolitiske nøglespillere fra Christiansborg og Årets Bæredygtighedspris bliver overrakt.

Der vil være udstillerpladser tilgængelige i det omfang arrangørens lokaler tillader det. Associerede medlemmer vil som udgangspunkt have førsteret til udstillerpladserne.

 

Program

Se det fulde program her: Program for Havnekonference 2022.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig konferencen her.

 

For eventuelle spørgsmål kontaktes:
Erhvervspolitisk konsulent, Karina Lyngbak Sørensen
Tlf. 53657190 eller kls@danskehavne.dk

Detaljer

Start:
25. april kl. 10:00
Slut:
26. april kl. 12:30
Hjemmeside:
https://dnpartners.dk/havnekonference2022/conference

Sted

Musikkens Hus
Musikkens Pl. 1
Aalborg, 9000 Danmark
Scroll til toppen