Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Dette års bestyrelseskonference for Offentlige Bestyrelser vil inspirere medlemmer i blandt andet havnebestyrelser til at udvikle det værdiskabende bestyrelsesarbejde. Personlige egenskaber og netværk skal bringes i anvendelse. Konferencen holdes 7. oktober 2015 i København.

Årets Offentlige Bestyrelseskonference 7. oktober 2015 i København

Årets konferencetema om det værdiskabende samarbejde udspringer af de seneste forskningsresultater, som viser, at bestyrelsens samarbejdsevner er endnu vigtigere for dens evne til at skabe udvikling og værdi end summen af bestyrelsesmedlemmernes kompetencer. Konferencen sætter derfor fokus på, hvordan bestyrelsens kompetencer sættes i spil for at skabe den størst mulige værdi for virksomheden/institutionen.

Om eftermiddagen er der fire temaopdelte workshops om bestyrelsens værdiskabende samarbejde med: 1) Ejeren, 2) Direktionen, 3) Eksterne og 4) Interne samarbejdsparter.

Det er Dagens Dagsorden, der igen i år står for konferencen. Danske Havne er samarbejdspart på konferencen. Se mere om konferencen og tilmelding her.

For mere information. Kontakt Tom Elmer Christensen, Danske Havne. Og læs flere nyheder fra Danske Havne her.

Beslutning og kompetence i havnesager.jpg

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen