Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Så kom håndbogen i bestyrelsesarbejde, der kan skabe værdi og forretningsudvikling. Både bestyrelser i offentligt ejede og private virksomheder får en masse konkret viden og hjælp til bedre og sjovere bestyrelsesarbejde, også til den svære del. Randi Ib fra Board Governance A/S er forfatter, og lægger sine mere end 10 års erfaring med uddannelse af bestyrelsesmedlemmer frem i bogen ”De DUELIGE bestyrelsesmedlemmer.”

Hvad vil det sige at skabe værdi? Hvad er bestyrelsens ansvar i virksomhedens ledelse? Hvor slutter bestyrelsens kompetence, og hvor begynder direktionens kompetence? Hvordan finder man duelige bestyrelsesmedlemmer? Disse og masser af andre spørgsmål er grundigt behandlet i Randi Ibs nye bog om bestyrelsesarbejde.

Bogen kommer på et godt tidspunkt, hvor mange havnebestyrelser overvejer den fremtidige sammen-sætning af bestyrelserne. De seneste 10 år har vist en udvikling, hvor flere og flere eksterne folk inviteres ind i havnebestyrelser. Det betyder blandt andet, at forskellige kulturer og traditioner for møder, mødeforberedelse og beslutninger skal finde sammen og gerne på måder, så det skaber ny værdi for havnen som virksomhed. Håndbogen ”De DUELIGE bestyrelsesmedlemmer” er meget inspirerende for de overvejelser og det arbejde, det kræver at udvikle nye bestyrelser til effektive teams, der påtager sig den strategiske udvikling af havnen.

Bogen gør op med traditionelle forestillinger om, at bestyrelsesarbejde er mødearbejde, og giver ideer til, hvordan man får medlemmernes duelighed, tid og personlige ressourcer bedst mulig i spil.

Randi Ib er kendt af mange bestyrelsesmedlemmer og af direktionsmedlemmer i havnene for oplæg og ledelse af den bestyrelsesuddannelse, som Danske Havne har omtalt i de seneste nyhedsbreve her.

Bogen er udgivet af Board Governance A/S og kan bestilles her.

For mere information. Kontakt Tom Elmer Christensen, Danske Havne, og læs flere nyheder fra Danske Havne her.

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen