Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Logo Dagens Dagsorden

På Årets Offentlige Bestyrelseskonference er der valgt at sætte fokus på det helt fundamentale grundlag for udvikling af forsynings- og infrastrukturvirksomheder samt af kultur- og uddannelsesinstitutioner. Både fordi det er et højaktuelt emne, vi alle skal forholde os til, og fordi et svigt ikke ”kun” går ud over virksomhederne. Det kan også sætte selve bestyrelsesmodellen under pres.

Emnet om formiddagen er fremtidens udfordringer både i forhold til, når teknologien kuldkaster forretningsmodellen, og når succes måles på andre parametre end økonomi f.eks. bæredygtighed og genanvendelse.

Om eftermiddagen deler deltagerne sig i tre sektoropdelte workshops:

  • Uddannelse
  • Kultur
  • Forsyning og infrastruktur.

Her fokuseres på den enkelte sektors udfordringer for at få en større forståelse af den kompleksitet, sektoren møder, og i fællesskab drøfter og inspirerer deltagerne hinanden til, hvordan de konstruktivt kan forberede deres institution eller virksomhed til den usikre fremtid.

Konferencen slutter med overrækkelse af prisen “Årets Offentlige Bestyrelse” til den bestyrelse, som har haft succes med en særlig indsats. Nomineringen åbner umiddelbart efter sommerferien. Giv gerne Danske Havne et praj, hvis I er eller kender en god kandidat J

Konferencen holdes den 26. oktober 2016 fra 9.00-16.00 i København.

Læs mere om konferencen, hent konferenceprogrammet og se, hvordan du tilmelder dig her.

For mere information. Kontakt Nete Herskind, Danske Havne, og læs flere nyheder fra Danske Havne her.

Logo Dagens Dagsorden

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen