Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Board place logo

BoardPlace er et nyt elektronisk arkivsystem, der er målrettet bestyrelsesarbejde. Det giver medlemmer af bestyrelser og direktioner adgang til alle dagsordner, bilag, oplæg og regnskaber for havnen. Brugere kan når som helst se dokumenter, gøre notater i dem, dele notater og tanker med øvrige medlemmer af bestyrelse og direktion. Desuden har BoardPlace hjælperedskaber til Strategi og Årshjul.

BoardPlace er et brugervenligt, elektronisk arkivsystem, som er udviklet til medlemmer af bestyrelser og direktioner. Systemet er tilpasset Ipad og gør det muligt for bestyrelsesmedlemmer at se og skrive i dagsordner, bilag og andre af havnens dokumenter. Noter og forslag kan deles mellem bestyrelsesmedlemmer og en login-procedure sikrer, at bestyrelsen og direktionens medlemmer kun har adgang til det materiale, som login giver bemyndigelse til.

Ofte benytter havnen ejerkommunens arkivsystem, eller havnen har sit eget. Med Board Place får bestyrelses- og ledelsesarbejdet i havnen sit eget arkiv. Firmaet INOPI har udviklet arkivsystemet, som i it-verdenen er en fælles platform for de tilmeldte brugere. INOPI har kontaktet Danske Havne for at kunne udvikle systemet, så det tilgodeser arbejdsgangene i en havnebestyrelse og direktion.

Danske Havne har i rådgivningen lagt vægt på, at bestyrelsesmedlemmer har gode muligheder for at få adgang til alt bestyrelsesmateriale, så man kan forberede sig og gøre notater i bestyrelsesmaterialet, lige meget hvor man er og hvornår på dagen.

Foruden dokumenter har Board Place funktioner som budget, strategi og årshjul samt andre redskaber, der kan understøtte bestyrelsens arbejde.

Medlemmer af Danske Havne tilbydes BoardPlace til 160,- kr./bruger/måned (Listeprisen er 200,- kr./bruger/måned) og inkluderer:

  • Licens
  • Support i forhold til den daglige drift
  • Hosting (Athena IT-Group) i selvstændigt, revisionsgodkendt miljø – opfylder ISAE3402
  • Undervisning i forbindelse med opstart

Læs mere om BoardPlace og det tekniske bag systemet her.

For mere information. Kontakt Tom Elmer Christensen, Danske Havne, og læs flere nyheder fra Danske Havne her.

Board place logo.png

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen