Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Danish Maritime Days logo

Danish Maritime Days nærmer sig med hastige skridt.

Til de af Danske Havnes medlemmer, der ikke har en stand på Danish Maritime Fair, men stadig gerne vil en tur rundt, så kontakt os i Danske Havne, så kan vi videreformidle gratis adgang.

Til de af jer, der ikke skal stå på Danish Maritime Fair, men planlægger at tage til nogle af de mange events, så er programmet for de fire dage er at finde her: www.danishmaritimedays.com/events/2018-05/

På Danske Havnes Havnekonference holdt Sofia Fürstenberg, Business Development Manager, fra Nor-shipping oplæg om Ocean Economy. Det emne tages op på Nor-Shippings Opening Oceans Conference, der ligger den 2.-3 maj. Danske Havnes medlemmer kan få 25 procent rabat, så kontakt sgj@danskehavne.dk, så kan jeg sende jer linket til rabat-kode tilmeldingen.

Andre temaer i år af mulig interesse er:

Danske Maritimes teknologi konference har i år fokus på digitalisering, autonomous shipping og alternative brændstoffer. Se mere her: www.danishmaritimedays.com/wp-content/uploads/2017/09/Program-DMTC2018-2.pdf

Maritim logistik og cyber security hos DTU. Organizer: DTU, Dept. of Management Engineering Date: May 2, 2018 Time: 13.00 to 17.00 Venue: Danish Maritime Fair, Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 Copenhagen.

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen