Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Havne er også kultur og nye oplevelser. Dans på og ved vand er et eksempel på, hvordan tingene kan kobles sammen. Havnekonferencens deltagere fik den 1. april 2014 en forsmag på en spetakulær oplevelse, der er særligt målrettet de danske havne. Ingrid Kristensen Co. sætter en danseforestilling op, hvor havnens vandområde udfoldes som scene. Der er premiere sommeren 2015 og måske er det noget for din havn

Dans, vand, natur og det åbne byrum er omdrejningspunkter, når dansekompagniet Ingrid Kristensen og Co. sætter forestillingen Lille Dråbelise, der er bygget over H.C. Andersens eventyr Lille Tommelise, op. Forestillingen er målrettet danske havne. Der skal være premiere i sommeren 2015.

Lille Dråbelise bliver kompagniets hidtil største satsning og forventes at kunne opleves af ca. 1.000-2.000 publikummer pr. opførelse, alt afhængig af havnens størrelse. Med forestillingen ønsker Ingrid Kristensen & Co. at give de danske havnes besøgende en helt særlig danse-, vand-, og naturoplevelse. En sanselig oplevelse, hvor havnens vandområde udfoldes som scene, som vil få de besøgende til at se, sanse, opleve og huske havneområdet på en helt ny og særlig måde.

Forestillingen kan bruges som led i en branding eller markedsføring ved markering af særlige begivenheder såsom festivals og havnejubilæer eller åbninger af nye havnefronter / ud- og tilbygninger.

Lille Dråbelise vil kunne tiltrække en god lokal pressedækning og med flotte billeder tiltrække nye publikumsgrupper. Det kan være en mulighed for at få såvel nye som ”gamle” besøgende til at opleve havneområdet på en helt ny måde.

Er du blevet nysgerrig på, hvordan det ser ud, kan du se Ingrid Kristensens forskellige forestillinger her. For yderligere oplysninger kontakt Ingrid Kristensen & Co. lotte@ingrid-kristensen.dk, Telefon 40 81 88 12 eller se her www.ingrid-kristensen.com

For mere information. Kontakt Nete Herskind, Danske Havne.

 

Ingrid Kristensen.jpg
Kilde: Danske Havne

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen