Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Aarhus Havn

Direktør til Danske Havne

Danske Havne

Danske Havne, der er erhvervshavnenes brancheorganisation, repræsenterer ca. 80% af godsomsætningen i Danmark. De danske erhvervshavne er generelt i en god udvikling, hvor effektiv drift og forretningsudvikling er i fokus. Derfor har Danske Havne behov for en direktør, der kan understøtte denne udvikling, samtidig med at Danske Havnes politiske interesser varetages i Danmark og i EU. For yderligere information henvises til: www.danskehavne.dk

 

Danske Havne søger en forretningsorienteret adm. direktør med et godt politisk netværk. Direktøren skal fortsætte den udvikling, som Danske Havne har været igennem de seneste år, hvor organisationen har fået en selvstændig profil og har markeret sig som en vigtig del af det blå Danmark.

 

Direktøren skal evne at sætte sig ind i det faglige område, der dækker alle danske erhvervs­havne.

 

Direktøren skal formå at opbygge netværk både politisk og fagligt, nationalt som lokalt og internationalt. Evnen til at opbygge og vedligeholde alliancer er afgørende for succes i jobbet.

 

Det er en forudsætning, at Danske Havne skaber værdi for medlemshavnene, uanset om det er store eller små medlemmer, og der skal derfor være fokus på havnenes forretningsmæssige muligheder, og hvordan organisationen kan forestå og understøtte dette med analyser mv. Fokus er på medlemmernes behov samt den nødvendige politiske påvirkning, både nationalt og internationalt.

 

Direktørens ansvarsområder indeholder det overordnede ledelses- og driftsmæssige ansvar for brancheforeningen – herunder sekretariatets 5 medarbejdere. Dertil kommer repræsentation og profilering af Danske Havne ift. centraladministrationen, organisationer, samarbejde med øvrige brancheorganisationer mv. samt øvrige udadvendte aktiviteter, inkl. pressen.

 

Den nye direktør

Bestyrelsen ønsker at ansætte en stærk og forretningsorienteret direktør, som kommer med relevant erfaring fra sit tidligere virke, hvor fokus har været på såvel kommerciel udvikling af en organisation, branche eller interesseforening som profilering og lobbyisme.

 

Det forventes, at den nye direktør derudover har følgende kompetencer:

 

  • Godt politisk netværk; taler og forstår sproget på Christiansborg, og evner at påvirke politikere og de mange andre interessenter og samarbejdspartnere
  • Forretningsorientering med fokus på at skabe værdi for medlemmerne samt at arbejde i et konkurrencepræget miljø – skal kunne skabe resultater i krydsfeltet ml. forretning, forening og politisk styrede miljøer
  • Forståelse for en medlemsorganisation
  • Diplomatisk sans med gode forhandlingsevner
  • Erfaren leder, der kan skabe holdånd i sekretariatet – skal kunne sætte retning for sekretariatets arbejde
  • Gode formuleringsevner i skrift og tale på dansk og engelsk
  • Dygtig og troværdig kommunikator – en der bliver lyttet til.

 

Kombineret med en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

 

 

Flensby & Partners bistår Danske Havne med rekrutteringsassistance, hvorfor alle henvendelser bedes rettet til Flensby & Partners, Marika Grote på tlf. 20 30 20 85.

 

Ansøgningsfrist er mandag d. 12. marts 2018, mrk. 5070, til post@flensby.com.

 

Enhver henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Aarhus Havn
Aarhus Containerhavn fra luften. Foto: Aarhus Havn

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen