Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Fotograf: Mads Timmerma. Foto: Korsør Havn
Fotograf: Mads Timmerma. Foto: Korsør Havn
Tine Kirk Pedersen, direktør, Danske Havne. Fotograf: Jon Spangsvig.
Havnedirektør Jimmi Jørgensen, Korsør Havn. Foto: Korsør Havn

Hvorfor er jobbet som havnedirektør et af Danmarks bedste jobs? Og hvorfor glemmer danskerne nogle gange, at det maritime erhverv er en af hjørnestenene i dansk erhverv og industri? Få svarene på Danmarks første maritime Folkemøde i Korsør Havn den 25. august, hvor havnedirektør, Jimmi Jørgensen, Korsør Havn, bliver interviewet af direktør, Tine Kirk Pedersen, Danske Havne.

Korsør Havn lægger Havn til det første Maritime Folkemøde af sin slags den 25. august 2018. Fra at have været en maritim kulturdag de seneste 15 år, har arrangørerne i år besluttet, at Det Blå islæt skal spredes mere ud og favne hele Det Blå Danmark. Fra uddannelsesinstituioner til havne, fra redere til styrelser.

Kommer der ligeså mange deltagere som i 2017, kan de 8.500 besøgende se frem til debatter, samtaler, koncerter, besøg i Søfartsstyrelsen og meget andet.

Direktør Tine Kirk Pedersen fra Danske Havne ser frem til det maritime Folkemøde: ”Jo mere fokus vi kan sætte på Det Blå Danmark desto bedre. I Korsør Havn lægger havnen havn til, at erhvervet, beslutningstagere, brugere af havnen og borgere mødes og bliver klogere på, hvorfor Det Blå Danmark er den styrkeposition, som vi er. Det Blå Danmark beskæftiger godt 100.000, og den position skal vi fastholde og udvide. Jeg ser frem til at være med til sammen med havnedirektør, Jimmi Jørgensen, Korsør Havn og de mange andre maritime arrangører på Folkemødet til at fremme budskabet om det maritime Danmarks styrkeposition.”

Med tilsagn fra Søfartsstyrelsen, Danske Rederier, Danske Havne, Danske Maritime, flere virksomheder og maritime uddannelsesinstitutioner, en række politikere og fagforeninger – herunder Metal Maritime samt en række aktører inden for kyst og havturturisme og historiske træskibe, er der lagt op til en spændende stabelafløbning for Det Maritime Folkemøde i Korsør.

Tine Kirk Pedersen, direktør Danske Havne deltager i:

PANELDEBAT: KYST- OG NATURTURISME OG FRIVILLIGHED – Debat om Det Blå Danmark turismeerhverv og de muligheder vi ikke udnytter. Er der et maritimt erhverv vi har overset?  Kl. 10.30-11.30  på Værftet.

Samtale med Havnedirektør, Jimmi Jørgensen, Korsør Havn og Direktør, Tine Kirk Pedersen, Danske Havne foregår: kl. 11.30-12.00 på Korsør Havn.

Se hele programmet her: https://maritimtfolkemoede.dk/program-for-det-maritime-folkemoede/

Maritimt Folkemøde: Tid og sted: Den 25. august kl. 10-16 på Korsør Havn

For mere information kontakt: Sofie Gravers Jacobsen, Danske Havne, sgj@danskehavne.dk

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen