Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Fra marts måned hedder direktøren for Næstved Havn Flemming Bach. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør i Guldborgsund Forsyning A/S.

Når Næstved Havn flytter fra sin nuværende placering centralt i Næstved til uden for Svingbroen, bliver det med Flemming Bach i spidsen. Foruden at lede den daglige drift af havnen med de 12 medarbejdere og en årsomsætning på ca. 20 millioner kroner skal han varetage det gode samarbejde med havnens mange kunder og interessenter og forvalte havnens store ejendomsportefølje.

“Det er med stor begejstring, at jeg har takket ja til at blive direktør for Næstved Havn. Vi skal skabe en ny beliggenhed for havnen, og vi skal være med til at skabe en helt ny bydel centralt i Næstved. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med et modigt byråd, som sætter handling bag deres visioner, og en stærk, engageret havnebestyrelse. Vi skal trække i arbejdstøjet og i gang med møder og dialoger med alle havnens og områdets interessenter, for det bliver et kompliceret anlægsarbejde. Men jeg ved, at når vi griber det rigtigt an fra start, kan vi skabe store resultater – ikke bare for Næstved, men for hele regionen,” fortæller Flemming Bach.

Den opfattelse deler bestyrelsesformand for Næstved Havn, Kristian Skov-Andersen. Han er yderst tilfreds med valget af Flemming som ny havnedirektør.

“Jeg er helt overbevist om, at vi har valgt den helt rigtige mand til jobbet. Selvom Næstved Havn er i god gænge med høj aktivitet og tilfredse kunder og medarbejdere, kan 11 måneder uden direktør i en meget lille organisation naturligvis mærkes. Derfor er jeg ekstra glad for, at vi har fundet en direktør med gode samarbejdsevner, med en vindende personlighed og med gode analytiske evner både inden for forretning og projektstyring,” fortæller Kristian Skov-Andersen.

Om Flemming Bach
Den nye direktør for Næstved Havn har solid ledelseserfaring fra både den private og den offentlige sektor. Samtidig er han ikke bange for at tænke kreativt og skabe noget anderledes.

Flemming Bach er 56 år og oprindeligt uddannet landskabsarkitekt, Cand.hort.arch fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. De sidste 10 år har han stået i spidsen for Guldborgsund Forsyning A/S. Forinden har han været projektchef, anlægschef og vicedirektør hos Københavns Kommunes Vej og Park i sammenlagt fem år. Han har også prøvet kræfter med iværksætterbranchen, da han i 2005 sammen med sin søster stiftede firmaet Ragnerok IS, hvor de udviklede et nyt undervisningsprogram til folkeskolens mellemtrin med baggrund i rollespil som læringsmetode.

Flemming har også været privatpraktiserende landskabsarkitekt og fritidslandmand. Nu bor han i Faxe Ladeplads med kone og to børn. Det er dog ikke kun landjorden der trækker, da Flemming blandt andet er en ivrig havsvømmer og fisker fra sin lille motorbåd.

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen