Grønne Erhvervshavne

Læs Danske Havnes nye rapport om havnenes indsats på klimaområdet

Ole Ingrisch Feb. 2018

Ole Ingrisch, der er bestyrelsesformand for Danske Havne, bydes til februar velkommen som ny bestyrelsesformand for sikkerhedsvirksomheden Port-Safety. Ole Ingrisch har mere end 30 års erfaring inden for den maritime industri, og de seneste 15 år har Ole været administrerende direktør i Esbjerg Havn. Tidligere erfaringer er blandt andet gjort hos MARTEC, BlueOceanAB og Royal Greenland.

“Sikkerhed er et kritisk problem for vores havne, og som en del af Port-Safety ser jeg en enestående mulighed for at bidrage til en virksomhed, der gør en reel og håndgribelig forskel. Jeg ser frem til den spændende rejse, vi har foran os,” lyder det fra Ole Ingrisch.

Efter at have ført Esbjerg Havn til at blive en af de førende havne i Nordeuropa vil Ole Ingrisch være en vigtig tilføjelse til Port-Safety holdet. Port-Safetys produkt, LifeLadder©, er indtil videre blevet solgt til mere end et dusin lande med installationer på flere kontinenter.

Den nuværende bestyrelsesformand Søren Niebuhr fra BOREAN Innovation udtaler:

“Som investor er vi glade for at kunne tiltrække en meget erfaren leder fra industrien. Virksomheden vil få stor gavn af Oles rådgivning, og vi er overbeviste om, at Ole vil yde et vigtigt bidrag til Port-Safetys fortsatte vækst. Holdet bag Port-Safety er stolte af at kunne bringe en så velanset og engageret leder ind i bestyrelsen.”

 

Om Port-Safety – in the business of saving lives
Port-Safety har udviklet LifeLadder©, der er et innovativt produkt, der forbedrer sikkerheden omkring havne og kajvægge.
LifeLadders© stærke gule farve sikrer synlighed hele dagen, og den solcelle drevne LightUnit oplyser stigen og giver synlighed om natten.
LifeLadder© har en signifikant lavere vægt end de traditionelle alternativer, hvilket gør den let at håndtere og installere. Produktet er vedligeholdelsesfrit, og de UV-stabiliserede plastmoduler er gennemfarvede og kan ikke korrodere.

Tilmelding af nyhedsbrev

Følg med i de mest væsentlige nyheder i den danske havnebranche.
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen